Bulvár

Amikor Shaquille O'Neal állatkertbe megy, a gorillák teljesen megőrülnek a látványtól

rtl.hurtl.hu

2022. február 7. 5:46

Az óriási méretekkel megáldott egykori kosaras megjelenése kikészíti őket, vetélytársnak nézik, és harcolni akarnak vele. 

Ha hagynám megnőni az ősz hajam, úgy néznék ki, mint egy ezüsthátú gorilla


– viccelődött podcastjában Shaquille O’Neal, aki ezzel kapcsolatban elmondta, a világ összes állatkertjében teljesen kikészülnek a gorillák, amikor megjelenik előttük – írta az Insider. A 210 centiméter magas, és nagyjából 150 kilós egykori kosárlabdázó elmondta:

A világ minden részén voltam már állatkertekben, és a gorillák minden egyes alkalommal úgy néznek rám, hogy „hé haver, hova tűnt a szőröd”. Mindig megőrülnek, amikor meglátnak.


Ezt megerősítette a Miami állatkert kommunikációs igazgatója, miután Shaq felhívta. Ron Magill elmondása szerint a hím gorillák vetélytársat látnak az egykori sportolóban, és attól félnek, hogy el fogja venni tőlük a nőstényeiket. Magill közölte, hogy az Miami állatkert gorillája „kétlábra áll, és próbál minél nagyobbnak látszani”, amikor meglátja O’Nealt, de „végül visszatáncol”, mert „tudja, hogy ki a főnök.

Shaquille O’Neal, Max Verstappen és Lewis Hamilton pilóták között, a Forma-1 amerikai nagydíjának pódiumán, 2021-ben. Fotó: Jared C. Tilton/Getty Images

Shaq hozzátette:

A világ összes állatkertjében begőzölnek. Ki akarnak törni, és meg akarnak verekedni velem.

Nyitókép: Shaquille O’Neal a Forma-1 amerikai versenyén, 2021-ben. Fotó: Clive Mason/Formula 1 via Getty Images

#Bulvár#shaq#shaquille o'neal#állatkert#gorilla

Címlapról ajánljuk