Bulvár

Kulcsár Edina: Csutinak el kell költöznie

rtl.hurtl.hu

2022. február 1. 5:55

A modell és Csuti még egy fedél alatt élnek, vannak konfliktusaik.

Próbálják békésen rendezni a válást, mégis hatalmas a feszültség Kulcsár Edina és Csuti között – derül ki a Blikk cikkéből. A lapnak Kulcsár Edina nyilatkozott. 

A modell elmondta: az elején megbeszélték, hogy ebben az időszakban nem posztolnak gyerekeikről, azonban ezt Csuti  nem mindig tartja be, Kulcsár Edina szerint emiatt pedig ő kerül nehéz helyzetbe a kommentelők előtt, magyarázkodnia kell, ami pedig felőrli az idegeit.

Sok helyen elmondta, szeretné, ha kiegyensúlyozott lennék, de így nehéz. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz 

– fogalmazott az egykori szépségkirálynő. A lap a beszélgetésben felvetette, hogy Kulcsár Edinát sokan kritizálták azért, mert hamar új párra talált Varga Márk, azaz G.w.M. személyében, de azért is kikezdték, amit Csuti netes aktivitása sugall: amíg a gyerekek édesanyja randizik, az elhagyott fél vigyáz a kicsikre. Kulcsár Edina szerint ez a valóság torzítása. Ő nem tesz ki Insta-sztorikat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében ő van velük, a legtöbb munkáját le is mondta miattuk.

Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában. Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat

 – magyarázta a nemrégiben saját videóklippel jelentkező Kulcsár Edina.

A szakítás óta kerülgetik egymást a közös lakásban, a kétgyermekes édesanya szerint ez nem sokáig mehet így tovább. A lap kérdésére elmondta: fontos számára, hogy Csuti is boldog legyen. 

Nem egészséges a mostani állapot, amit ő is belátott, ezért szeretném, ha elköltözne

– fogalmazott, hozzátéve: az ő ötlete volt, hogy legyenek közös programok a gyerekekkel, de Csuti erre nem áll készen. Szavai szerint nem a gyerekek előtt, de vannak konfliktusaik egykori párjával, 

ezért jobb lenne, ha meglépnénk az elkerülhetetlent, és mindketten új életet kezdenénk. Muszáj megtenni az első lépéseket. 

Hozzátette: számára továbbra is az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne sérüljenek, de Csutinak el kell költöznie.

Január 14-én Kulcsár Edina és korábbi párja, Csuti bejelentették, hogy házasságuk tönkrement, külön utakon folytatják. Három nappal később az egykori szépségkirálynő egy új posztban tudatta követőivel, hogy rátalált a szerelem a G.w.M nevű repper személyében. A friss pár már nagyinterjút is adott.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#kulcsár edina#csuti#g.w.m

Címlapról ajánljuk