Bulvár

Kulcsár Edina elmondta, mit kell csinálni, ha valakit tényleg nem szeretünk

rtl.hurtl.hu

2022. január 31. 10:39

Kulcsár Edina a bántással kapcsolatban fejezte ki gondolatait. Szerinte az erős emberek a javukra tudják fordítani a bántást.

„Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető!" – írja friss Instagram-posztjában Kulcsár Edina szépségkirálynő. Az elmúlt hetekben videóklippel jelentkező Edina vélhetően az őt ért atrocitásokra reagált, mivel posztjában a bántás hashtaget tüntette fel.

 Szerinte elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet,

mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős (és a legtöbben azok vagyunk), akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszú távon már nem fogja rosszul érezni magát, mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! 

Kulcsár Edina összegzése szerint „ha valakit szeretsz, támogasd!” Úgy látja: a mai világban szükség van rá.

Érvelése szerint, „ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.”

Január 14-én Kulcsár Edina és korábbi párja, Csuti bejelentették, hogy házasságuk tönkrement, külön utakon folytatják. Három nappal később az egykori szépségkirálynő egy új posztban tudatta követőivel, hogy rátalált a szerelem a G.w.M nevű repper személyében. A friss pár már nagyinterjút is adott.

Nyitókép: Deme Dániel / MTI

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#instagram#csuti

Címlapról ajánljuk