Bulvár

Britney Spears szerint húga egy söpredék, hazugságvizsgálóra köttetné

rtl.hurtl.hu

2022. január 29. 9:55

Nehezményezi, hogy Jamie Lynn Spears az ő nevével keres pénzt, és állítólag hazudik. 

Britney Spears amerikai énekesnő az Instagramon nehezményezi, hogy húga, Jamie Lynn Spears az ő nevével keres pénzt – adta hírül az Independent. A poszt apropója, hogy Jamie Lynn Spears a közelmúltban életrajzi könyvet jelentetett meg, ami villámgyorsan az eladási listák élére ugrott. A Things I Should Have Said (Dolgok, amikről beszélnem kellett volna) című kötetben a szintén előadó Jamie Lynn Spears egyebek mellett nővéréről is ír.

Jamie Lynn, a könyved időzítése hihetetlen…Főleg úgy, hogy a világnak fogalma sincs róla, mi történt velem

– fogalmazott posztjában Britney Spears. Az énekesnő éveken át apja, James Spears gondnoksága alatt élt, tavaly végül a bíróság megvonta James Spears gondviselői jogait. Posztjában az ezzel kapcsolatban felmerült aggályokra céloz Britney Spears, mikor arról ír, hogy:

Az egész családom – beleértve téged is – azt mondja, NEM TUDTATOK RÓLA… Süket duma!!!

Hozzáteszi, szerinte testvére azért hazudik, hogy eladja a könyvét. Bárcsak hazugságvizsgálatnak vetné alá magát a húga, akkor mindenki megbizonyosdhatna arról, hogy hazudik róla – teszi hozzá.

„Bárcsak a Mindenható, az Úr lejönne, és megmutatná az egész világnak, hogy hazudsz, és pénzt keresel rajtam!!!! Söpredék vagy, Jamie Lynn

– fogalmaz Britney Spears.

Nyitókép: Paul Buch / EPA / MTI

#Bulvár#britney spears#jamie lynn spears#instagram

Címlapról ajánljuk