Bulvár

Kulcsár Edina: Eddig mindig mindenről azonnal véleményt formáltam, most egy picit csak csendben figyeltem

rtl.hurtl.hu

2022. január 27. 10:53

A modell szerint a hallgatás nem egyenlő a hazugsággal.

A hallgatás nem egyenlő a hazugsággal – ezekkel a szavakkal harangozta be Instagram-oldalán a Strorynak adott páros interjújukat Kulcsár Edina szépségkirálynő, modell. A Nyerő Párosban még korábbi párjával, a Csutiként is ismert Szabó Andrásssal szereplő Kulcsár január közepén jelentette be, hogy kapcsolatuk véget ért. Múlt hétfőn pedig a nyilvánosságnak is megmutatta új párját, a rapper G.w.M-et. Utóbbi felesége múlt héten a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt a különválásukról.

Kulcsár Edina friss posztjában arról ír: a hallgatás nem egyenlő a hazugsággal. Szerinte „aki hamarabb, többet és hangosabban beszél, aki a másikról bármit mond, amin csámcsogni lehet, azokra mindig sokkal többen odafigyelnek, de ez sem egyenlő azzal, hogy az igazságot kapjuk!”

Eddig mindig mindenről azonnal véleményt formáltam, most egy picit csak csendben figyeltem…

– fogalmaz Kulcsár Edina, aki hozzáteszi: tudja, hogy nem a legszerencsésebben jött ki a bejelentése, de aki ismeri, az tudja, hogy csak úgy magától ilyet nem tenne. „Szándékosan, nem akarok rosszat soha senkinek, főleg nem a gyerekeim apjának és nyilván magamnak sem" – fogalmaz a modell, aki arra is kitér, hogy ennek a miértjét is el fogja mesélni.

Szavai szerint rengeteg találgatást hallottak és olvastak, azonban „az igazság, továbbra sem az amit először látunk, vagy hallunk!”

A Storynak a pár egyebek mellett arról beszélt, hogy kezdetben csak munkakapcsolat volt köztük. G.w.M szeretett volna együtt dolgozni a modellel, akinek a telefonszámát Csutitól kérte el. Házasságaik tavaly mentek tönkre, nem léptek félre egymással. 

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#kulcsár edina#csuti#g.w.m

Címlapról ajánljuk