Bulvár

Zalatnay Sarolta: „Mindig halál büszke voltam arra, hogy magyar vagyok”

rtl.hurtl.hu

2022. január 9. 11:12

Szerinte ötvenöt év művészi munka után nem nagy dolog, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumától kapott tízmillió forint támogatást.

„Soha nem gyűlölködtem azért, mert valakiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali” – mondta Zalatnay Sarolta énekes, aki szerint sokan negatívan ítélik meg amiatt, mert nyíltan vállalja, hogy jobboldali érzelmű.

„Én mindig halál büszke voltam arra, hogy magyar vagyok, hogy van egy nemzetem, akit képviselek” – mondta Zalatnay Sarolta a Hír TV Magánterület című műsorában. Az interjút vasárnap láthatják a nézők, de a Bors már szemlézte.  

Az énekes azt mondta, jobboldalinak tartja magát, és emiatt sokszor negatívan ítélik meg, holott ő soha nem bántott senkit a politikai hovatartozása vagy a világnézete miatt. „Soha nem gyűlölködtem azért, mert bárkiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali. Az az ő dolga, attól még jó zenész, jó színész” – mondta Zalatnay Sarolta, de beszélt arról is, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által neki ítélt tízmillió forintos támogatást nem „csak úgy” kapta, hanem pályázat útján, teljesen hivatalos úton jutott hozzá.

Úgy érzem, ötvenöt évnyi művészi munka után ez nem olyan rettenetes nagy dolog 

– mondta.

Nyitókép: Zih Zsolt/MTVA

#Bulvár#zalatnay sarolta#támogatás#emmi#Kultúra

Címlapról ajánljuk