Bulvár

Iványi Gábor meghatódott, Peppa malac kutyának érzi magát, Balogh Leventét érdekli, hogyan bánnak az uborkával – a hét videói

rtl.hurtl.hu

2022. január 9. 7:15

Válogatásunkból az is kiderül, hányan vannak még együtt a Nyerő Páros első évadának párjai közül, és hogy mit gondol Nagy Ervin A Tanár új évadáról.

Iványi Gábor kapta a legtöbb szavazatot az RTL Klub nézőitől, így ő lett az RTL Híradó Év embere 2021-ben. A rászorulókat több mint ötven éve segítő metodista lelkész meghatódott az elismeréstől, amelyre egyáltalán nem számított, hiszen már az is meglepte, hogy a jelöltek közé került. Mint elmondta, bár a legtöbben az ő arcához kötik, karitatív tevékenységét csaknem ezer munkatársával együtt végzi. „Úgy tekintek a díjra, hogy az nem az enyém, hanem mindannyiunké. Ugyanakkor felemelő érzés az is, hogy egy nagyon komoly, igazi versenytársakból álló közösségben lehetett ezt a sikert elérni” – mondta Iványi Gábor.


Az RTL Klub újra műsorra tűzte a nagy sikerű reality, a Nyerő Páros első évadát. A Fókusz riportjából kiderül, kik vannak még együtt a szereplők közül, és kiből milyen érzéseket váltott ki, hogy újra képernyőre került az öt és fél évvel ezelőtti műsor.


Múlt héten egy vadonatúj évaddal visszatért a Cápák között is. Az első rész után a két befektetőt is meggyőző Vegi Pont-os Garzó Galatea és Garzó Gabriella elmesélték, milyen élményeket szereztek a műsorban, Tomán Szabina és Balogh Levente pedig elárulták, miért tettek ajánlatot a mezőgazdasági vállalkozóknak, és mik lesznek az együttműködés további lépései.


Peppa két hónaposan került Katihoz, de akkor még nagyon félős volt. Sok munkájába került gazdájának, hogy barátságos, nyitott, felszabadult állat legyen. A Fókusz által bemutatott minnesotai törpemalac kutyák között él, sőt lassan kezd falkavezérré válni. Az utcán és a lakásban is jól elvan, póráz sem kell rá, szobatisztaságra szoktatható, jutalomfalatért több kunsztra is rávehető, sőt kommunikációs előadásokra is jár. Érthető, hogy csodájára járnak a környékbeliek.


Folyatódott A Tanár című sorozat is az RTL Klubon, a negyedik évadában Vasvári Szilárd újból különleges módszereivel próbálja meg közelebb hozni a fizikát diákjaihoz. Werkvideónkban megmutatjuk, hogyan vették fel az élő Newton ingás jeleneteket a fiatal színészekkel, Nagy Ervin pedig elárulja, mi kezdett neki hiányozni az elmúlt évadokban, mik voltak a legfárasztóbb napok forgatás során, és miben fejlődött sokat a sorozat.


Végezetül egy komolyabb és kicsit sem vidám téma: január 2-án súlyos zavargások törtek ki Kazahsztánban, miután újévkor jelentősen felemelték a cseppfolyós földgáz árát, amit sokan használnak autók üzemanyagaként. Azóta robbanások, fegyverropogás és lángba borult épületek jellemzik az ország legnagyobb városát, Almatit, ahol jelenleg tíz magyar állampolgár tartózkodik, hazatérésük pedig egyelőre bizonytalan, mivel a város repülőtere továbbra is zárva van. A Fókusznak pénteken sikerült felvennie a kapcsolatot egy évek óta Almatiban élő magyar férfival, aki beszámolt a drámai helyzetről.

 

#Bulvár#a hét videó#Fókusz#Híradó#Cápák között#A Tanár#iványi gábor#balogh levente#az év embere 2021#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk