Bulvár

James Franco beismerte, hogy lefeküdt diákjaival

rtl.hurtl.hu

2021. december 23. 7:17

Korábbi szex- és alkoholfüggőségéről is beszélt a színész. 

James Franco amerikai színész egy podcastban mondta el, hogy lefeküdt a korábban általa vezetett színésziskola több hallgatójával is. Akkor úgy gondolta, hogy mivel konszenzuális együttlétekről volt szó, nem történt probléma – írta meg a Sky News.

A színész most beszélt először hosszabban az ellene felhozott, több mint négy évvel ezelőtt napvilágra került vádakról. Akkor öt nő azzal vádolta meg a színészt, hogy elfogadhatatlan módon közeledett hozzájuk, egyebek mellett szexjelenetekre vett rá fiatal színésznőket. Franco azóta nyilvánosan nem kommentálta a történteket, most azonban Jess Cagle podcastjában helytelennek nevezte, hogy több diáklánnyal is lefeküdt. Kiemelte, hogy a színésziskolát nem azért hozta létre, hogy nőket csábítson el, a korábbi vádakat pedig pontatlannak nevezte. 

Azt hiszem akkoriban az volt a véleményem, hogy ha ez konszenzusos, akkor oké

– fogalmazott, hozzátéve: abban az időszakban nem volt tiszta a feje. Állítása szerint miután kigyógyult az alkoholizmusból, szexfüggővé vált. A vádak nyilvánosságra kerülése óta sokat dolgozott magán, megváltozott, tette hozzá.

Nyitókép: Mario Anzuoni / Reuters

#Bulvár#james franco#színész#visszaélés#szexfüggőség

Címlapról ajánljuk