Bulvár

Damu Roland életéért küzdenek a kórházban, mélyaltatásban tartják

rtl.hurtl.hu

2021. december 16. 6:56

A színész hónapok óta beteg, de decemberben még jelentkezett közösségi oldalán.

Damu Roland egy ismerőse a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a színész kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban – írta a Bors. A lap szerint az ismerős „mindenkit arra kért, hogy mondjanak egy imát Rolandért”. A lap úgy tudja, a kórházba került színészt állapota miatt egy másikba szállították át, ahol jelenleg is az életéért küzdenek. Arról azonban nincs pontos információ, hogy miért került kórházba.

A lap forrásai szerint Damu egészségügyi problémái idén nyár végén kezdődtek. A színész maga számolt be arról, hogy betegségei miatt nem képes munkavégzésre, ezért az ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni, hogy gyógyszereit ki tudja váltani. November végén ismerősei aggodalmuknak adtak hangot, mert napokig nem tudtak róla semmit, de decemberben végül jelentkezett közösségi oldalán, és arról számolt be: kórházi kezelés alatt állt, de már hazaengedték.

Damu Roland 2019-ben is kórházba került már. A Fókusz riportja szerint rendőrök törték fel a színész lakásának ajtaját, majd a mentősök a toxikológiára szállították. 

Nyitókép: Damu Roland – Forrás: RTL / Fókusz

#Bulvár#damu roland#életveszély#altatás#kórház

Címlapról ajánljuk