Belföld

Karácsony Gergely hozott egy tál gendert a Fidesz új reklámjában

rtl.hurtl.hu

2024. április 20. 14:21

És valamiért Brüsszelről nem az euró, hanem a dollár jutott eszébe a nagyobbik kormánypártnak.

Érdekes új reklámot tett közzé a Fidesz a közösségi oldalán. Ebben az ellenzéki „főgonoszok” szerepeltek, közöttük ezúttal már Magyar Péter is ott volt, aki a Fidesz szerint háborút szolgál fel.

A nagyobbik kormánypárt reklámjában Karácsony Gergely egy tál gendert szolgál fel, amit Gyurcsány Ferenc egy kis migrációval told meg.

Ami még ennél is furcsább, hogy a Brüsszel szóba bekerült egy dollárjel, így a belga fővárost a reklámban így írják a fideszesek: Brü$szel. Miközben ott euróval fizetnek, szóval talán jobban passzolt volna ez: Brüssz€l. Persze ez utóbbi egyébként nehezen lett volna bepasszírozható a dollárbaloldalozó retorikába. De így is furcsa, hogy a videós anyag szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke dirigál az ellenzéki politikusoknak, aki ugye nem amerikai, hanem egy kereszténydemokrata német politikus, és nincs utalás arra, hogy esetleg az „amerikaiak bábja” lenne.

Még egy érdekesség a reklámból, hogy míg mindenki hoz valamit, ami a kormány szerint rossz, addig Dobrev Klára üres kézzel érkezik.


Hogy a rengeteg utalást tartalmazó reklámanyag nem túl bonyolult-e, azt majd eldöntik a választók, mindenesetre volt, aki a redditen azt írta: „az a sok ember összenyomorgatva tök jól néz ki csiniben.”

Nyitókép: Fidesz / Facebook

#Belföld#fidesz#háború#gender#migráció#magyar péter#gyurcsány ferenc#karácsony gergely#dobrev klára

Címlapról ajánljuk