Belföld

Cyla kiborult a dugóban, TikTokon ment neki Karácsony Gergelynek, a főpolgármester felvette a kesztyűt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 30. 12:59

„Főpolgármester úr, dugót kéne csinálnunk” – méltatlankodott tiktokos videóban Kajdi Csaba, azaz Cyla, aki szerint a tömegközlekedés szar. Karácsony Gergely TikTokon válaszolt az influenszernek, azt javasolva, hogy villamosozzanak egyet együtt.

Közösségi oldalaikon, rövid videóüzenetek formájában csapott össze Kajdi Csaba, azaz Cyla és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, vette észre a 168 óra.

Tiktokos videójában Cyla dugóban ülve mérgelődött azon, hogy nem halad autójával

Főpolgármester úr, dugót kéne csinálnunk. És hogy? Hát lezárunk minden főutat egysávosra, hogy az autós úgy tényleg megrohadjon, hogy tudja, hogy inkább gyalogoljon. Teccik érteni? És a tömegközlekedés? Az szar. Tényleg szar? Nagyon.

– mondta Kajdi Csaba, hozzátéve, hogy szerinte az egy sávba szorított, dugóban pöfögő autók ráadásul szennyezik is a levegőt.


Karácsony Gergely a Bajcsy-Zsilinszky úton állva készítette el tiktokos válaszvideóját. A főpolgármester így reagált Cyla feldúlt szavaira:

Szia Cyla! Tudod jól, hogy imádlak, de most nem értek veled egyet. Éppen nemrég adtuk vissza az összes, a metrópótlás miatt elvett sávot itt a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Múzeum körúton is. De akárhány sávot csinálunk, hogy ha mindig mindenki mindenhova autóval akarna menni, akkor mindig dugó lenne. Hál' Istennek ez nem így van, mert nagyon sokan használják Budapesten a közösségi közlekedést, ami szerintem egyáltalán nem olyan rossz.

Karácsony Gergely azt is javasolja, hogy egyszer csináljanak együtt egy közös videót egy villamoson.


Kajdi Csaba erre Instasztoriban válaszolt. Többek között ezt mondja, azzal kezdve, hogy ő is tiszteli és becsüli Karácsony Gergelyt:

Hát kapaszkodjál meg, állok elébe, anyukám, úgy fel fogunk ülni a villamosra, hogy megőrülsz-megvadulsz.

Kajdi szerint a lényeg az, hogy a politikus azért vállalja a feladatát, hogy a választói érdekeit szolgálja. Kajdi reagált az őt ért kritikákra is, hogy miért támadt rá Karácsony Gergelyre: 

Ha te elégedetlen vagy, teljesen mindegy, hogy egyébként jobbra szimpatizálsz vagy balra, akkor miért ne mondanád el a véleményedet?! Én is elmondom a véleményemet.

Kajdi Csaba szerint attól még, hogy szimpatikusabbnak tartja Karácsony Gergelyt mint a jobboldali politikusokat, még panaszkodhat arra, amivel nem ért egyet.

Januárban megkértük Cylát, hogy segítsen elemezni 2022 legnagyobb bulvár durranásait, erre jutottunk:

#Belföld#kajdi csaba#karácsony gergely#budapest#dugó#közlekedésfejlesztés#tiktok

Címlapról ajánljuk