Urnafalra lehet pályázni a lakosság elvándorlását megakadályozni hivatott kormányzati programban„Nincs orvos, nincs posta, nincs munkahely, az utak tönkrementek, de lesz mindenhol szép új urnafal” – írta a pályázati lehetőségről beszámoló Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.
Belföld

Urnafalra lehet pályázni a lakosság elvándorlását megakadályozni hivatott kormányzati programban

rtl.hurtl.hu

2023. május 27. 11:25

„Nincs orvos, nincs posta, nincs munkahely, az utak tönkrementek, de lesz mindenhol szép új urnafal” – írta a pályázati lehetőségről beszámoló Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

„Falun nevelkedve állandó tapasztalatom volt, hogy a kistelepüléseken élő emberek mindig a jó gazda szemével nézik a világot. Felmérik, mivel rendelkeznek, és mindent megtesznek azért, hogy ne csak megőrizzék, rendben tartsák, hanem gyarapítsák is a rájuk bízott javakat. Saját portájukon éppúgy, mint közvetlen környezetükben. A Magyar Falu Program azért született, hogy városainkhoz hasonlóan a magyar falvak is egyről a kettőre juthassanak” – olvasható a Magyar Falu Program honlapján Orbán Viktor miniszterelnök köszöntője.

A program bevezetőjében pedig azt írták, hogy kiemelt célként az 5000 fő alatti kistelepülések megerősítését és fejlesztését tűzték ki, valamint a

helyi életminőség javítását és a lakosság elvándorlásának megállítását.

Urnafalra lehet pályázni

Hahdázy Ákos független országgyűlési képviselő most a Facebook oldalán osztotta meg, hogy a lakosság elvándorlását is célul kitűző program keretében urnafalra lehet pályázni.

Ezekre a fantasztikus fejlesztésekre most 2 milliárdot ad a király az alattvalóknak, maximum 5 millióra lehet pályázni, furcsamód pont annyiba is kerülnek rendszerint az alkotások

– írta Hadházy, aki képeket is mellékelt a bejegyzéséhez.


Nyitókép: Hadházy Ákos / Facebook

#Belföld#hadházy ákos#magyar falu program#urnafal#közpénz

Címlapról ajánljuk