Belföld

Barista lett Hodász atya

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 11:10

A latte artban nincs otthon még, de tanulja és nagyon szereti az új munkáját.

Hodász András, aki februárban jelentette be, hogy elhagyja a papi pályát, baristaként dolgozik. Hodász az ATV-ben emellett arról is beszélt, hogy Ferenc pápa látogatásával egyesek a saját üzeneteiket szeretnék felhangosítani, pedig a szentatya nem politikai okokból érkezik Magyarországra.

Hodász szerint a pápa „jó értelemben vett progresszív üzenetekkel alakítja a jövő egyházának a képét már tíz éve”, csak mi erre nem figyelünk eléggé.

Az interjúban elmondta, több helyen is dolgozik, most tért vissza Berlinből, ahol viszont nem munka miatt járt, hanem azért, mert egyszerűen jól érzi ott magát.

Több helyen is dolgozom, egyrészt a Szemlélek alkotóközösségéhez is tartozom, ott háttérmunkákat végzek, és cikkeket is írok, de dolgozom egy kávézóban is. Régóta volt már álmom, hogy ott lehessek egy kávézóban a pult mögött, csinálhassak cappucinókat, miegymást, most ez megvalósulni látszik. Még betanulásban vagyok, még azért a latte artban nem vagyok nagyon ott, még a szívecske az néha amőba, de tanulom, és nagyon szeretem.

– mondta Hodász András.

Nyitókép: RTL

 

#Belföld#Hodász András#hodász atya#barista

Címlapról ajánljuk