Belföld

Orbán Viktornak is nekiment Candyman, a szemfedős debreceni milliárdos

Dévai LászlóDévai László

2023. március 29. 8:02

Felföldi József rendkívül aktív a közösségi médiában, újabban közéleti témákat is egyre bátrabban dolgoz fel.

AA G7 gazdasági portál hosszú cikket írt Felföldi Józsefről, a milliárdos édességgyárosról, akinek a vagyonát 4-6 milliárd forintra becsülik. Felföldi, aki saját magára Candymanként hivatkozik, rendkívül aktív a közösségi médiában, a TikTokra is rendszeresen gyárt tartalmakat.

Felföldi az elmúlt fél évben igencsak lendületbe jött, beleszállt a kormányba is, a Facebook-oldalán, amelyen minden nap jelentkezik egy hosszú írással, azt írta, hogy a kormány tönkretette a magyar nemzetet, a demokráciát pedig felváltotta az autokrácia. Felföldi szerint Magyarországon természetes, hogy

szegénylegények néhány év alatt Forbes-listás milliárdosok lesznek.

Itt vélhetően Mészáros Lőrinc hirtelen meggazdagodására utalt. Felföldi úgy gondolja, hogy Orbán Viktor „a Jóisten akar lenni, aki félelemkeltésen és gyűlöletpolitikán alapuló személyi kultuszt épít, emellett jól tud hazudni”. A sajtó kapcsán pedig korábban azt írta, hogy a médiumok mára több mint 90 százaléka a magyar kormány kezébe került.

TikTok-videói közül a legnézettebbiken arról beszél, hogy az akkumulátor veszélyes termék, ne gyártsuk, helyette legyen Magyarország ismét agrárország.

 

Nyitókép: Felföldi József / Facebook

#Belföld#felföldi józsef#debrecen#milliárdos#Candyman

Címlapról ajánljuk