Belföld

Ennyi: egymás mellé sodorta a sors szeszélye Dobrev Klárát és Deutsch Tamást a kedd esti brüsszeli járaton

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. szeptember 6. 21:13

A keddi repülőúton lefotózott két európai parlamenti képviselő közt egy üres hely volt, amin Dobrev Klára kézitáskája utazott bekötve.

Érdekes fotót tett közzé kedden, nem sokkal negyed nyolc előtt a Western_Joke_2721 nevű felhasználó a Reddit r/hungary című alcsoportjában:


A képhez Western_Joke_2721 csupán annyi megjegyzést fűzött, hogy a fotó kedd este készült a Brussels Airlines egyik járatán.

A fotón jól felismerhetően Dobrev Klára és Deutsch Tamás látható a repülőgép business class részén.

Az elérhető reptéri adatok alapján valószínűsíthető*, hogy a két magyar európai parlamenti képviselő a Brussels Airlines SN2825-ös járatával utazott a belga fővárosból Budapestre. Gépük egyórás késéssel, este 6 óra 10 perckor landolt és gurult be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljára.

*Helyesbítés: cikkünk megjelenése után kommentben jelezte a kép közzétevője, hogy „Brüsszelbe tartó járat volt, kifelé mentek, nem haza BP-re…”. Ennek megfelelően a járat száma: SN2826, és a gépük, egy Airbus A320-200 bő egy órás késéssel, negyed nyolckor indult Budapestről, majd 1 óra 44 perc repülés után kilenc órakor landolt Brüsszelben.

A képen Deutsch Tamás telefonján az Index applikációját olvassa, Dobrev Klára egy nagyobb tableten néz valamit, fülhallgatóval. A fideszes politikus világoskék, hosszú ujjú Lacoste inget, valamint sötétkék farmert választott az útra, ellenzéki utastársa fehér blúzt, sötétkék női zakót és szürke szövetnadrágot öltött magára, szettjét kényelmes, lapos talpú cipővel egészítette ki.

A kettejük közti üres ülésen egy női kézitáska is látható, amit gazdája – feltehetően Dobrev Klára – gondosan becsatolt a biztonsági övvel.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / Mohai Balázs / MTI 

#Belföld#dobrev klára#deutsch tamás#európai parlament#brüsszel

Címlapról ajánljuk