Belföld

Egri Fidesz-KDNP: Mirkóczki Ádám kitiltott minket a városházáról

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 31. 13:55

A frakció kedden egy étteremben volt kénytelen beszámolni róla, hogy nem tarthatnak sajtótájékoztatót a városházán.

„Mirkóczki Ádám kitiltott minket a városházáról” – jelentette ki kedden az egri Fidesz-KDNP-frakció vezetője, a szokásos városházi üvegterem helyett egy Dobó téri kávézóban tartott sajtótájékoztatón.

Oroján Sándor azt mondta, hogy Mirkóczki Ádám polgármester hétfőn jelezte az egri Fidesz-KDNP-frakciónak, hogy a jövőben nem biztosít nekik helyiséget a városházán sajtótájékoztató tartásához, írja az MTI.

A frakcióvezető szerint az eset egy „reménytelen helyzetben lévő polgármester kétségbeesett kísérlete arra, hogy elhallgattassa a vele szemben kritikus véleményeket és képviselőket”.

A rendszerváltás óta nem fordult elő sehol, hogy megválasztott képviselőknek egy középületben ne engedjék, hogy a munkájukat végezzék

– mondta Oroján.

Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) az egerhirek.hu-nak az alábbi közleményben reagált minderre:

A Fidesz egri vezetésének már annyira kínos Orojánék folyamatos hazudozása és a Fidesz-frakció MSZP-vel és a Momentummal való összeállása, hogy egy ideje a Polgárok Házába sem engedik be őket. Most ismét ennek a menetrend szerinti gátlástalanságnak voltunk tanúi. Egernek eddig csak mérgező közéletet és károkat okoztak Orojánék, de mi velük szemben, helyettük is dolgozunk. Ránk számíthatnak az egriek!

Nyitókép: Oroján Sándor / Facebook

#Belföld#eger#heves megye#mirkóczki ádám#fidesz-kdnp#frakció#városháza#kitiltás

Címlapról ajánljuk