Belföld

Március 15-re újabb békemenetet szervez a CÖF-CÖKA

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. január 1. 12:09

A tavaszi vonuláson kétszer annyian szeretnének lenni, mint a legutóbbi, 2021. október 23-ai rendezvényen.

Csizmadia László Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője egy újévi videóban jelentette be, hogy 2022. március 15-ére újabb békemenetet szerveznek. A videót a 444 vette észre és szemlézte.

Csizmadia többek között arról beszélt, hogy a legutóbbi, 2021. október 23-ai békemeneten 340 ezren vettek részt, és hallgatták Orbán Viktort az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. A következő nemzeti ünnepnapra időzített és egyben a 2022-es választás előtt nem sokkal tartandó újabb békemeneten kétszer annyian szeretnének lenni, közölte Csizmadia László.


A kormánypártok, illetve a miniszterelnök politikája mellett következetesen kiálló és kampányoló, állami cégek által is támogatott CÖF-CÖKA szóvivője szerint "minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon". Ezért most el kell kezdeni a felkészülést, mert "Brüsszelnek bizonyítani kell, itthon pedig erőt mutatni", fogalmazott Csizmadia.

A CÖF-CÖKA szóvivője szerint a választásokig hátra lévő időben a kormányt támogatók részéről kulturált nyugalomra van szükség, és akkor van esély az újabb négy év Fidesz-KDNP-kormányzásra.

Nyitókép: a békemenet a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án – Fotó: Balogh Zoltán/MTI 

#Belföld#békemenet#csizmadia lászló#cöf#Választás 2022

Címlapról ajánljuk