Barátok közt

Előző rész (2017. július 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 27. 21:20

Attila és Péter elfogadják Júlia döntéshozó szerepét. Emília és Natasa egy lépéssel közelebb kerülnek a béküléshez. Ágnes halálos csapdát állít Ludwignak. Ádám megzsarolja Tóbiást Aliz és Kristóf érdekházasságával.

Miután Péter és Attila belátják, hogy igazságtalanul kérték számon Júlián a döntéseit, elhatározzák, hogy kiengesztelik egy másnapi meglepetés-reggelivel. Nóra eközben megnyugtatja Júliát, hogy helyesen járt el, amikor Péter és Attila véleménye kikérdezése nélkül hozott döntéseket a háztartás vezetésével és a Berényi Ásványvízüzem PR-videójával kapcsolatban. Másnap reggel azonban Júlia már korán bemegy dolgozni, hogy ne kerüljön otthon újabb konfliktusba Attilával, ám miután Miklós meglepi egy bocsánatkéréssel az utóbbi időben tanúsított viselkedése miatt, kiutal Júliának egy szabadnapot, aki így még pont odaér a reggelire, és a családjával is sikerül rendezni a korábbi nézeteltérést.

 

Miután Rudi felfedezi, hogy eltűnt az elrejtett Lókai-festménye, számonkéri Félixen a dolgot, aki azonban azzal szembesíti Rudit, hogy mivel elhatározta, hogy örökre leszámol az illegális festmény-bizniszekkel, elégette a képet. Natasa eközben Félix tanácsát megfogadva megpróbál kibékülni Emíliával, ám mivel Irma megzavarja a pillanatot, meggondolja magát. Később Emília elárulja Irmának, hogy bár nem teljesen biztos abban, hogy Natasa békülni akart, bízik benne, hogy hamarosan rendezik a kapcsolatukat. Nem is sejti, hogy eközben Natasa épp ugyanerről beszél Aliznak.

 

Ludwig kihallgatja Péter és Milán beszélgetését, így megtudja, hogy Liza Tihanyba utazott, hogy részt vegyen egy komolyzenei workshopon, a Komolyzeneszigeten. Miközben tovább szövögeti ördögi bosszútervét, Ágnes sem tétlenkedik. Ráveszi Tóbiást, hogy hintse el Ludwignak, hogy mivel megnyugodott a férfi halálát illetően, visszaköltözik a villába, majd csapdát állít, és töltött fegyverrel várja "haza" Ludwigot. Vajon Ludwig belesétál a halálos csapdába?

 

Ádám tartja magát az Aliznak tett ígéretéhez, így Sári hiába próbálkozik, a srác nem árulja el neki, hogy Aliz és Kristóf valójában érdekből házasodtak össze. Később Tóbiás beleköt Ádámba, mert még mindig nem tudta túltenni magát azon, hogy Ádám bejár Gigihez a szanatóriumba. Kristóf viszont felhívja Tóbiás figyelmét arra, hogy Gigi talán nem egy elvetemült bűnöző, mint azt Tóbiás hiszi, hanem csak egy beteg lány, ezért nem kellene túlzásba vinni az Ádám iránti gyűlöletet. Tóbiás ezen elgondolkozva másnap meglesi Gigit a szanatóriumban, és lelkiismeret-furdalása támad, mert rájön, hogy Gigi tényleg nem beszámítható. Hiába próbál azonban Ádámtól bocsánatot kérni a korábbi viselkedése miatt, legnagyobb meglepetésére ugyanis Ádám megzsarolja Aliz és Kristóf érdekházasságával.

 

#Barátok közt#berényi attila#illés péter#morócz emília#kővári natasa#békülés#berényi ágnes#ludwig#csapda#bokros ádám#zsarolás

Címlapról ajánljuk