Barátok közt

Előző rész (2017. július 06.)

rtl.hurtl.hu

2017. július 6. 21:20

Vajon mit reagál Hanna a Natasa és Péter közt kialakult vonzalomra? Vajon László enged-e Piros kérésének Stellával kapcsolatban? Huszti és Nóra a megbeszéltek ellenére szorosabbra fűzik a viszonyukat. Vajon Nóra kockára teszi-e a tisztességét egy hamis tanú miatt?

Hanna és Natasa „cicaharcát” Ádám és Péter szedi szét. Habár megpróbálják lenyugtatni a lányokat, nem járnak sikerrel. Később, Péter biztosítja Hannát, hogy habár volt pár gyenge pillanata, és csókolózott Natasával, ó kizárólag Hannát szereti. Ezt Péter Ádámnak is elmondja, de a fiú szkeptikus ezzel kapcsolatban, hisz ő látja, mennyire vibrál Péter és Natasa közt a levegő. Miután lenyugodtak a kedélyek, Natasa bocsánatot kér Hannától, de Hanna közli, hogy a szemét ezentúl Natasán tartja, és hogy a barátságuknak vége. Mielőtt visszautazik, Hanna közli Péterrel, hogy habár eddig azt fontolgatta, hogy miatta visszaköltözik, már nem biztos benne, hogy ez tényleg jó ötlet-e.

 

László dühös Pirosra, amiért megbeszélés nélkül eljött hozzájuk, és a dühét csak fokozza, amikor Piros Stella előtt közli, hogy ezentúl gyakrabban akarja látni a lányát, ezzel sarokba szorítva őket. Habár Lászlóék kimennek az udvarra, hogy ne Stella előtt veszekedjenek, Stella az ablakból leskelődve látja, hogy László kiosztja Pirost. Később, Stella rákérdez Gizellánál, hogy miért volt mérges az anyukájára László, mire Gizella azt füllenti neki, hogy László nem rá volt dühös, hanem eleve feszült, mert attól tart, hogy lecserélik egy másik edzőre. Később azonban Stella fültanúja lesz egy heves vitának László és Gizella közt, amiben azon veszekednek, hogy mennyire kell tartaniuk attól, hogy Piros egyszer csak magához veszi Stellát.

 

Miután László megtudja Vilmostól, hogy nála járt Huszti, és információt akart kiszedni belőle a vízmegnyitón történt pofonról, László megkérdi Nórát, hogy szerinte Husztinak hogyan kerülhetett a birtokába az erről szóló felvétel. Nóra kiakadva megjegyzi, hogy nem nagy ördöngösség kitalálni, hogy Huszti Lászlótól lopta el, ezért később, amikor László találkozik Husztival, számon kéri rajta a történteket. Huszti azonban nem reagál László vádaskodására, hanem Nórához megy, hogy még egyszer beszéljen vele. Huszti elmondja a Nórának a „védőbeszédét”, ami azt eredményezi, hogy Nóra megcsókolja a férfit, és az ágyban kötnek ki.

 

Habár átmenetileg elgyengült, és hajlandó volt elgondolkozni azon, hogy felhasználja hamis tanúnak Lalit, Nóra idejekorán észbe kap, és elküldi a fiút. Később Nóra elpanaszolja Júliának, hogy Miklós miatt majdnem kockára tette a becsületét, és Miklóst is jól kiosztja, amiért majdnem rávette őt arra, hogy tisztességtelen eszközökhöz folyamodjon. Miklós a frusztráltságát italba fojtja, amit csak tetéz az, hogy Júlia is jól leteremti, amiért Miklós szőrén-szálán eltűnt, és amikor megkerült, megitta az irodában tartott alkoholt. Később, amikor Bandi azt szeretné megtudni Miklóstól, hogy most mihez kezdenek, az ittas Miklós közli vele, hogy őt már nem érdeki, tőle Bandi akár börtönbe is mehet.

 

#Barátok közt#holman hanna#kővári natasa#vonzalom#novák laci#piros#stella#huszti#balogh nóra

Címlapról ajánljuk