Barátok közt

Előző rész (2017. június 07.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 7. 21:20

Gigi magával viszi Bencét Horvátországba. Kristóf összekülönbözik Tóbiással, amiért a srácnak nincs ideje az esküvővel foglalkozni. Vajon Ágnes belesétál Brigitta újabb csapdájába? Emília rajtakapja Milánt, amint egy ellopottnak hitt képet rejteget.

Gigi és Ádám már a horvátországi kiruccanást tervezik, amikor Tóbiás elfogadja Gigi korábbi ajánlatát Bencével kapcsolatban: Tóbiás Gigire bízza Bencét. Gigi ezután, már Bencével az otthonában, megkéri Ádámot, hogy külön menjenek Horvátországba – és csak ott találkozzanak. Ádám beleegyezik ebbe, ám azt nem sejti, hogy a kérés oka az, hogy Gigi Bencét is magával vihesse az útra…

 

Aliz arra kéri Tóbiást, jelezze végre az online táblázatban, hogy melyik időpont alkalmas neki az esküvőre, azonban Tóbiásnak – a Kft-s munkája miatt – nincs erre ideje. Aliz ezért panaszkodni kezd Krisztiánnak, hogy Tóbiás nem veszi komolyan a feladatát, mint esküvői tanú. Krisztián védi Tóbiást, azonban, mikor megtudják a hazatérő Kristóftól, hogy Sáriék terve miatt nincs vesztegetni való idejük az érdekházasság megkötésével kapcsolatban, együtt próbálják meggyőzni Tóbiást, hogy felgyorsítsák az eseményeket. Tóbiás azonban kiakad az elvárásoktól, összekap a többiekkel. Kristóf ezért közli, hogy akkor majd más tanút keres. Vajon komolyan gondolja?

 

Ágnes és Liza megállapítják, hogy Brigitta meglehetősen furcsán viselkedett előző este borozás közben, azonban Ágnes megérti ezt valahol, hiszen tudja, hogy a nő éppen válik a férjétől. Brigitta, mivel a legutóbbi mérgezési kísérlete kudarcba fulladt, egy Ágnesnek szánt ajándékkal lepi meg Lizát. Liza hazaviszi az ajándék bonbont, amit Ágnes el is fogyaszt, így kínzó hallucináció tör rá álmában.

 

Félix örül, mert úgy tűnik, hogy fizetni fog a biztosító a „betörés” miatt, ám hiába akarja a pénzből megajándékozni Emíliát egy közös utazással, a nő − Irmára hivatkozva − nem akarja elfogadni a lehetőséget. Félix ezután Irmának is felajánlja a pénzt, hogy ezzel járuljon hozzá a világkörüli útjához, ám Irma is visszautasítja a szívességet. Félix közben igyekszik megakadályozni az esetleges újabb bonyodalmakat is, ezért arra utasítja Milánt és Rudit, hogy vigyék át a szakadt képet a többi mellé, a Fittlabor pincéjébe. Félix már azt hiszi, hogy minden rendeződött, ám ekkor az óvatlan Milán lebukik a képpel Emília előtt. De vajon mit kezd a helyzettel Emília?

 

#Barátok közt#veintraub gigi#bence#utazás#nagy tóbiás#esküvő#berényi ágnes#brigitta#csapda#morócz emília

Címlapról ajánljuk