Barátok közt

Előző rész (2017. június 06.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 6. 21:20

Vajon milyen szándékkal bukkan fel Piros Gizella és László életében? Vajon mit szól Miklós ahhoz, hogy Júlia Tóbiásra bízza a Kft-s tennivalókat? Brigitta ismét megkísérli megmérgezni Ágnest. Gigi meghökkentő lépésre szánja el magát.

Gizella és László látják, hogy Stella szeretne Pirossal lenni, ezért elhívják magukkal a nőt a Rózsába, ahol Piros beszámol arról, hogy azért nem jelentkezett eddig, mert előbb rendbe akarta szedni az életét, ami mostanra sikerült neki: van állása és élettársa, akivel egy kis házat bérelnek vidéken. Amikor Stella kikíséri Pirost, Piros megígéri neki, hogy ezentúl gyakrabban látják majd egymást. László azonban azon kezd aggódni, hogy mindez vajon azt jelenti-e, hogy Piros magának akarja Stellát. 

 

Amíg Júlia megköszöni Ágnesnek, hogy megkérte Tóbiást, hogy segítsen a céges számlákkal, Miklós megtudja, hogy újabban Tóbiás is bedolgozik a Kft-be. Miklós kiakad, és rákérdez Júliánál, hogy miért dolgozik Tóbiás náluk az ő tudta nélkül. Júlia elmagyarázza Miklósnak, mennyire jól jön neki Tóbiás segítsége, majd meg is kéri Tóbiást, hogy maradjon még egy napra. Később Júlia elmondja Attilának, hogy milyen kár, hogy Tóbiás kisboltos, mert remek munkaerőnek tartja.

 

Brigitta egy üveg borral érkezik Ágneshez, hogy megköszönje neki, amiért a vallomásával segítette őt Louis ellen. Mivel az a titkos terve, hogy mérget csempész Ágnes italába, indítványozza, hogy bontsák ki a bort, és ünnepeljenek. Ágnes belemegy, és habár először nem sikerül, a második próbálkozásra Brigitta sikeresen belecsempészi a mérget a pohárba. Később azonban Brigitta rémülten látja, hogy a bort Ágnes helyett a közben hazaérkező Liza készül meginni. Vajon sikerül Brigittának megakadályoznia, hogy ez megtörténjen? 

 

Habár Gigi úgy tesz, mintha lelkiismeret-furdalás gyötörné Zsófi miatt, azért mégis hagyja magát meggyőzni Ádám által, hogy utazzanak el kettesben Splitbe. Később, Gigi megpróbál Tóbiás bizalmába férkőzni azzal a szándékkal, hogy Tóbiás rábízza Bencét. Habár Tóbiás először nem biztos benne, hogy Gigire akarja bízni a fiát, miután sem Ádám, sem Margó nem tudnak segíteni neki, elgondolkozik azon, hogy esetleg mégis megkéri Gigit. Eközben Gigi – az utazásra készülve – pakol, és telefonon hotelszobát foglal két felnőtt és egy kisgyerek részére.

 

#Barátok közt#piros#bokros gizi#novák laci#berényi miklós#illés júlia#brigitta#berényi ágnes#veintraub gigi

Címlapról ajánljuk