Barátok közt

Barátok közt: Ez történt a 21. héten

rtl.hurtl.hu

2017. május 26. 22:00

Úgy tűnik, hogy Aliz és Kristóf hirtelen jött ötlete tervvé válik. Ágnes Attilával nyomoztat Brigitta után. Bandi őszintén bevallja Miklósnak, mi történt vele Keszthelyen. Miklóst sokkolja, hogy mi mindenen kellett a fiúnak átmennie. Zsófi és Ádám kapcsolata rendeződni látszik, de fogalmuk sincs róla, mit tervez Gigi. Rudi munkát kap Félixtől, aminek eredményeképpen még nagyobb bajba keveredik, mint amiben volt. Péter bosszús Hanna miatt.

Tóbiás rájön, hogy bármennyire is fél egy lehetséges Aliz-Kristóf házasságtól, ez az egyetlen megoldás, hogy Kristóf megszerezze a csokigyárat. Kristóf és Tóbiás felvetik Aliznak és Krisztiánnak az ötletet, mi lenne, ha Kristóf elvenné Alizt, így megoldva mindannyiuk anyagi jellegű problémáit. Miután Tóbiás és Kristóf előálltak a javaslattal, hogy Aliz és Kristóf mégis házasodjanak össze érdekből, a csapat végül úgy dönt, hogy átgondolják, mielőtt döntenének. Bözsiék viszont képtelenek tovább várni, rákérdeznek Aliznál, hogy miért nem akarja bevallani nekik, hogy házasodni készül Krisztiánnal. Aliz erre beismeri, hogy azért hallgatott, mert nem Krisztiánhoz, hanem Kristófhoz megy hozzá. Aliz megpróbálja elmagyarázni Bözsinek és Vilmosnak, hogy miért akar Kristófhoz menni feleségül, de Bözsiék döbbenten állnak a dolog előtt, hogy Aliz Krisztián tudtával, egy meleg férfival akar összeházasodni.

 

 

 

Ágnes arra kéri Attilát, nézzen utána Brigitta történetének. Eközben Ágnes pedig találkozóra hívja Brigittát, hogy többet tudjon meg a Louis-val való kapcsolatáról. Attila találkozik Rózával, aki átad neki egy borítékot, ami azt az információt tartalmazza, amit sikerült kiderítenie Brigittáról. Attila elviszi a borítékot Ágneshez, és a még mindig kétkedő Ágnes bizonyosságot kap afelől, hogy Brigitta tényleg elment a rendőrségre, miután Louis bántalmazta. Ágnes elhiteti Brigittával, hogy a bűntudata enyhítése miatt segít neki, de bejelenti, hogy beszélni akar a nő ügyvédjével. Attila okos ötletnek tartja a találkozót. Ágnes a találkozó alatt megpróbálja lebuktatni az ügyvédet és árulkodó jelet találni a válási papírokban, de úgy tűnik, hogy Brigitta nem hazudott.

 

 

Brigitta értesíti titkos tettestársát, hogy a lefizetett ügyvéd jól szerepelt, és minden a terv szerint halad. Amikor Brigitta kettesben marad Ágnessel, egy titokzatos folyadékot cseppent az italába…

 

Ábel megkörnyékezi Bandit, közli, hogy ha Bandi elmondja az igazat a Keszthelyen történtekről, az enyhítő körülmény lehet. Miklós és Ábel összeverekednek, és a bunyóban Nóra is megsérül.

 

 

Bandi felkeresi Miklóst, elmondja neki, hogy Ábel mivel környékezte meg. Bandi később elképesztő történettel áll elő Miklósnak, és elmondja, mi történt valójában. Miután az összetört Bandi beszámolt Miklósnak a megaláztatásokról, amiket el kellett szenvednie Norbitól és a bandájától, arra kéri a megdöbbent Miklóst, hogy mondja el helyette mindezt Nórának, mert ő nem képes erre.

 

 

Nóra elképed, amikor megtudja, hogy miken ment Bandi keresztül, és beszél a fiúval arról, hogy habár az ügy innentől kezdve nem önvédelem, de mindent meg fog tenni Bandi érdekében.

 

Zsófi üzenetet kap a megnyitóra felkért norvég fotóművésztől, hogy vállalja a kiállítást, azonban az Ádámmal már napok óta tartó hűvös viszony miatt inkább nem mondja el a jó hírt. Gigi arról győzködi Zsófit, hogy avassa be Ádámot, majd Ádámnál is tesz egy kísérletet, hogy rábírja a Zsófival való békülésre, azonban amikor Ádám sem hajlik a dologra, Gigi úgy dönt, kézbe veszi az ügyet. A terv működik, Zsófi és Ádám kibékülnek. Gigi közbenjárásának „köszönhetően”, Zsófi és Ádám kibékülnek, és azt tervezik, hogy másnap elmennek egy piknikre, megünnepelni ezt. Áthívják Gigit, hogy addig vigyázzon Bencére. Miközben Gigi Bencével játszik, azt duruzsolja neki, hogy el fogja vinni egy nagy utazásra, és csodálatos anyukája lesz majd.  

 

 

Rudi munkát kap Félixtől: Félix értékes festményeit hordja fel a pinceraktárból. Rudi elhívja segíteni Milánt is, aki kis időre egyedül marad a házban Vendellel és Szilárddal. Milán versenyezteti a fiúkat, hogy melyikük tud tíz perc alatt több festményt behozni, ám az egyik milliókat érő kép elszakad. Milán bevallja Rudinak, hogy ő a hibás a dologért. Félix egy hetet ad Rudinak arra, hogy megadja neki a pénzt, amitől elesett. A bűntudatos Milán meghökkentő ötlettel áll elő Rudinak, a pénz megszerzésére.

 

 

 

Péter rosszkedvűen érkezik haza az üres lakásba Hannoverből. Péter a frusztrációját első körben Milánon vezeti le, mert nem tetszik neki, ahogy Natasa átrendezte a KisSzéket. Péter összefut Júliával és elpanaszolja neki, hogy Hannával veszekedve váltak el, mert Hanna továbbra sem látogat haza, hiába kérte tőle Péter. Natasa boldogan üdvözli Pétert, de arra nem számít, hogy Péter csúnyán lehordja, mert a megkérdezése nélkül rendezkedett a KisSzékben.

 

 

#Barátok közt#heti összefoglaló#berényi ágnes#berényi bandi#bokros ádám#veintraub gigi#terv#vida rudi#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk