Barátok közt

Előző rész (2017. március 27.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 27. 22:15

Hogy sikerül Stella és Piros első találkozása? Vajon Zsófi megvalósíthatja az álmát? Péter továbbra sem tud megbízni Bandiban. Krisztián és Aliz kapcsolatát egy félreértés sodorja veszélybe.

Piros elmeséli Stellának, hogy miért kényszerült lemondani róla, és biztosítja a kislányt, hogy a szabadulása után sokkal többet fognak találkozni. Később Piros elmondja Gizelláéknak, hogy szégyelli magát, amiért Stellának egy börtönben kellett vele először találkoznia. Hazaérve Gizella és László szomorúan látják, hogy mennyire megviselte Stellát a találkozás.

Zsófi felveti Ádámnak, hogy az ő nagy álma egy saját galéria lenne, és el is kezd eladó helyiségek után kutatni az interneten. Ádám szerint egy saját galéria rengeteg elfoglaltsággal és kockázattal járna, és Zsófi nem tudna elég időt tölteni a fiával. Gigi viszont azt mondja, hogy Zsófinak pont Bence érdekében nem szabadna feladni az álmait. Gigi később, amikor kettesben marad Bencével, a kisbaba anyukájának nevezi magát, ezután pedig felajánlja Zsófinak, hogy vegyenek közösen egy galériát.

Bandi nem érti, hogy Natasa, Ottó és Péter miért vannak kiakadva azon, ahogy az egérkérdést kezelte, ezért inkább beül Miklóssal a Rózsába egy sörre. Bandi gondolkodásmódja egyre inkább megtetszik Miklósnak, Péter viszont továbbra sem bízik a fiúban, ezért megígéri Ottónak, hogy rajta tartja a szemét Bandin.

Krisztián elmondja Aliznak, hogy habár szereti, nem akar egy hitel miatt megházasodni, amit Aliz kénytelen elfogadni. Rudi nem hiszi, hogy Aliz ilyen könnyen lemondana a tervéről, de Krisztián szerint Aliz biztosan belátja, hogy ő nem akarja praktikus okok miatt kimondani az igent. Később Bözsi felvisz Alizhoz egy fátylat, hogy majd az legyen rajta a nagy napon. Aliz közli vele, hogy az esküvő lefújva, de Bözsi ottfelejti a fátylat, és Krisztián arra ér haza, hogy Aliz épp azt próbálgatja. Krisztián kiakad azon, hogy Alizt nem érdekli a véleménye, és továbbra sem verte ki a fejéből az esküvőt, majd dühében szakít a lánnyal.

 

#Barátok közt#stella#piros#találkozás#szentmihályi zsófi#illés péter#berényi bandi#bartha krisztián#fekete aliz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk