Barátok közt

Előző rész (2016. december 19.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 19. 20:35

Vajon Aliz hajlandó részt venni Rudi tervében? Vajon mi lesz a vízprojekt sorsa? Mit szól Zsófi Ádám nyomozásához? Vajon hogyan reagál Ludwig, mikor megsejti, hogy volt valami Ágnes és Rudi között?

Rudi elárulja a tervét Aliznak: a festménycsempészethez egy idilli családra van szüksége. Aliz határozottan közli: Luca nem mehet, azonban ő várandós nőnek álcázva magát Rudival tart. Krisztián kiköti, hogy Aliz csak abban az esetben mehet el a túrára, ha ő is elkíséri.

 

Miklós Nóra hatására úgy dönt, hogy elengedi a vízprojektet, felkeresi Gigit, hogy személyesen közölje vele a hírt. Miklós meglepetésére Gigi felajánlja Miklósnak, mégis tárgyalják újra a kérdést. Miklós elmeséli ezt Júliának, azonban azt is elmondja, hogy szabad utat ad a nőnek a kávézó-projekthez.

 

Amikor Zsófi érdeklődik Hannától, hogy tud-e bármit arról, hogy Ádám megcsalja-e, Hanna úgy dönt, falaz Ádámnak. Zsófi számon kéri Ádámot, mire Ádám úgy dönt, bevall mindent a nyomozással és Gigivel kapcsolatban. Ádám legnagyobb meglepetésére Zsófi beleegyezik a „viszonyba”, mert Ádám ezzel jó ügyet szolgál.

 

Ludwig figyelmezteti Rudit, hogy már újra Ágnes életének a része, ezért jobb, ha Rudi visszavonulót fúj. Rudi akaratán kívül megerősíti Ludwig gyanúját, hogy volt köztük valami, míg Ludwig távol volt. Ludwig megfenyegeti Ágnest, hogy ha nem neki tetszően viselkedik, elintézheti, hogy Liza visszakerüljön az intézetbe, ahonnan pont Ludwig hozta ki.

 

#Barátok közt#fekete aliz#vida rudi#terv#szentmihályi zsófi#bokros ádám#nyomozás#schneider ludwig#berényi ágnes

Címlapról ajánljuk