Barátok közt

Előző rész (2016. október 17.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 17. 22:10

Vajon mit kell tennie Miklósnak a szabadságáért? Hogyan próbálja oldani a feszültséget Margó? Vajon mit tud meg Emília Félixről? László úgy dönt, mégis csak költözni szeretne.

Veintraub Tamás fogva tartja Miklóst, akinek lassan kezd összeállni az előző éjszaka története: miután elütötték, Veintraub találta meg és hozta magával erdei házába. Veintraub a szabadságáért cserébe, a Berényi vizet követeli Miklóstól. Nóráék közben egyre jobban aggódnak Miklósért, akiről azóta sem tudják, hová lett, vagy él-e még egyáltalán.

 

Miután Margó majdnem lebuktatta Ádámot és Zsófit egy párként Tóbiásék előtt, Ádám azt javasolja Zsófinak, hogy mondja el Tóbiásnak az igazat arról, hogy járnak. Zsófi ezt azonban rossz ötletnek tartja, a legújabb tárgyalás előtti viszonylagos békét nem meri kockáztatni egy ilyen hírrel. Közben Tóbiás bevallja Kristófnak, hogy őt egyáltalán nem zavarná egy Ádám-Zsófi párkapcsolat. Az esti feszült helyzetet másnap reggel Margó egy kis terápiás feladattal próbálja oldani, aminek hatására mind Tóbiásék, mind Zsófiék egy pillanatra elfelejtik a köztük lévő ellenségeskedést, bár nem úgy, ahogy Margó tervezte.

 

Emília idegesen készül a terápiás beszélgetésre Félixszel, aminek célja, hogy Emília megtudja az igazságot Félixről. Az első alkalom végére Emília számára világossá válik, hogy Félix olyannyira két „legjobb” barátja Veintraub és Ludwig befolyása alatt áll, hogy ők kedvük szerint irányíthatják.

 

Miután Krisztián és László ismét kisebb vitába keverednek, László úgy dönt, hogy mégis csak jó ötlet a költözés. Bár Gizella örül annak, hogy László egyetért vele ebben, mégis furcsállja a férfi indítékát. Stella érzékeny búcsút vesz Mátétól, aki megígéri, hogy majd gyakran meglátogatja. Stella zálogul egy saját maga által készített nyakláncot ad neki.

 

#Barátok közt#berényi miklós#margó#morócz emília#felix#novák laci#szabadság#költözés#feszültség#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk