Barátok közt

Előző rész (2016. szeptember 14.)

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 14. 22:00

Tóbiás és Zsófi a perre készülnek. Vajon mire készül Félix és Ludwig? Aliz Krisztiánt vigasztalja, Krisztián pedig Alizt a szakítás miatt. Ágnes megtudja, kitől terhes Júlia.

Tóbiás aggódik, vajon jól döntött-e, hogy Petrik Gedeont fogadta fel ügyvédként, de Kristóf megnyugtatja: gondoljon Bencére! Tóbiás elmondja Emíliának, hogy Zsófi és ő nem járnak többet békítő terápiára. Zsófi később nagyon megijed, mikor megtudja, hogy Petrik képviseli Tóbiást a bíróságon.

 

Emília nem nézi jó szemmel Natasa és Ágnes bontakozó üzleti kapcsolatát, de Natasa megnyugtatja: Ágnest jó szándék vezérli. Másnap Ágnes egy tálca sörrel kedveskedik a tetőteraszon dolgozó Natasáéknak, majd néhány perccel később Emília állít be ugyanilyen szándékkal, csak egy karton narancslével. Natasának és Emíliának szerencséjük van megismerni Ludwigot, akitől egy telefonbeszélgetés alkalmával Natasa meghallja, hogy ismeri Félixet.

 

Krisztián Yolanda miatt szomorkodik, aki szakított vele, Aliz pedig nem győzi vigasztalni. Aliznak viszont nincs mersze megmondania Rudinak, hogy nem szereti, ezért megkéri Krisztiánt, szakítson Rudival helyette, de a férfi erre nem hajlandó. Rudi másnap megkérdezi Alizt, miért kerüli őt; Aliz pedig indulatosan a szemébe mondja: nem szereti már. A bánatos Rudi Ágnes karjaiban talál vigaszt, míg Aliz Krisztián vállán sírja ki magát, mígnem újra megcsókolják egymást.

 

Júlia nagyon izgul, mikor derül ki, Miklóstól vagy Attilától terhes-e. Miklós próbálja nyugtatni Júliát, aki csak még jobban csalódik a terhességét gyakorlati kérdésként kezelő Miklósban, és később arról beszél Ágnessel, annak örülne, ha Attila lenne a gyerek apja. Amikor Júlia megkapja az apasági teszt eredményét, zavarát leplezendő elhívja Attilát egy romantikus ebédre. Később a liftben mondja el Miklósnak, ki az apa, Ágnes azonban meglátja őket.

 

#Barátok közt#nagy tóbiás#szentmihályi zsófi#felix#schneider ludwig#fekete aliz#bartha krisztián

Címlapról ajánljuk