Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 26.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 26. 21:25

Vilmos megoldást talál Cukival helyzetével kapcsolatban. Vajon Ágnes Félixszel kapcsolatos terve működik? Attila vajon otthon éjszakázik? László bosszút áll Miklóson.

Miután Cuki odapiszkított a kisboltba, és Parragné be akarja panaszolni Bözsit, Vilmos azzal menti meg a helyzetet, hogy Bözsinek a betegsége miatt szüksége van a kutyára. Bözsi és Vilmos azonban tudja, hogy ezzel csak időt nyertek: a magányos Cukival kezdeniük kell valamit, már csak azért is, mert Cuki nagyon depressziósnak tűnik. Vilmosnak ekkor ötlete támad: vigyék le a tóra.

 

Miután Rudi és Aliz szakított, mert Aliz azt hitte, Rudi és Ágnes lefeküdtek egymással, Aliz Krisztián vállán sírja ki magát, akit gyötör a lelkiismerete, hiszen ő tudott arról, hogy Ágnes megkörnyékezte Rudit, még ha nem is történt végül köztük semmi. Később Ágnes összefut Félixszel, és a férfiban gyanút ébreszt, hogy Ágnes szerint ittak és mogyoróztak az ominózus estén. Ezután Félix azzal nyugtatja meg a féltékeny Emíliát, hogy Ágnes valószínűleg hazudik: ő nem ehetett mogyorót, mert allergiás rá.

 

Máté eléri, hogy Attila náluk töltse a születésnapját. Attila kínosnak érzi a dolgot, ezért minél előbb szabadulna, de Máté erőszakos: eléri, hogy Attila megnézze vele a kedvenc filmjét. Később a cseles Máté úgy tesz, mintha elaludna Attila ölében, aki emiatt ugyancsak nem tud hazamenni. Végül, mikor már annyira későre jár, Júlia megágyaz Attilának Péter szobájában. Vajon marad Attila éjszakára?

 

Nóra felébreszti Miklós lelkiismeretét, aki mindent beismer Lászlónak a tönkrement Berényi Kft-vel kapcsolatban. László kiakad, de hamar megnyugszik, mihelyst Miklós részesedést és focicsapat szponzorációt ígér neki. Később László Nórának áradozik Miklósról. Másnap Gizella szembesül a fejleményekkel, és azonnal eszébe jut: ha Miklós tette tönkre a céget, akkor talán László megveretése mögött is ő áll. Mikor Nóra és Miklós egymást marják a történtek miatt, László ront rájuk, és behúz Miklósnak.

 

#Barátok közt#berényi ágnes#felix#berényi attila#novák laci#berényi miklós

Címlapról ajánljuk