Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 25.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 21:25

Vajon sikerül Félixnek átlátnia Ágnes hazugságán? Attila meglepetés programra viszi a születésnapos Mátét. Cuki komoly bajba sodorja Bözsit. Vajon megoldódnak László pénzügyi gondjai?

Félix sajgó fejjel, egyedül ébred a házában – körülötte üres üvegek, úgy tűnik, előző este jócskán felöntött a garatra. Ez azonban csak Ágnes ügyes intézkedésének eredménye. Rudi közben megpróbálja bevallani Aliznak az igazat, ám a lány nem hisz neki, és szakít. Félix szeretne Ágnestől többet megtudni az előző estéről, Ágnes pedig azt hazudja, hogy Félix túl sokat ivott. Félix megkéri Ágnest, hogy ez maradjon köztük, de Ágnes az első adandó alkalommal tovább adja a hamis információkat Emíliának is, akit ez elszomorít.

 

Attila meglepetés programot talál ki Máté születésnapjára – elmennek a kisfiúval a repülőtérre. Máté nagyon élvezi a közös időtöltést Attilával, ám egy idő után „komolyabb” témák is szóba kerülnek, például a szerelem. Attila és Máté férfias beszélgetést folytat ennek az érzésnek a mibenlétéről, Attila pedig tanácsokkal látja el a kisfiút Stellával kapcsolatban. Máté szomorú, mikor vége szakad a közös időtöltésnek, és megkéri Attilát, vegyen részt a családi szülinapi ünnepségen is. Vajon Attila hajlandó a kisfiú kedvéért félretenni ellenérzéseit Júliával kapcsolatban, és részt venni a családi születésnapon?

 

Cuki beszökik a kisboltba, és Bözsi nem veszi észre, hogy egy óvatlan pillanatban rendes kutya módjára a területét is megjelöli. Egy vásárló megveszi a megjelölt lisztet úgy, hogy Bözsinek fogalma sincs, mit adott el. Később erről a vevőről kiderül, hogy egy közegészségügyi ellenőr, és bírságot akar kiszabni a kisboltra. Vajon hogyan mászik ki Bözsi a szorult helyzetből?

 

Lászlónak sürgősen pénzre lenne szüksége, hogy mezeket vehessen az árvaházi focicsapatának, Gizella pedig eszébe juttatja a Berényi Kft-t. Ha igaz, amit László megtudott, talán ráveheti Miklóst, hogy vegye vissza a cégbe, és akkor járna neki a részesedés az új víz bizniszből. László egyetért, de mivel megígérte Attilának, hogy diszkréten kezeli az újonnan megtudott információkat, előbb őt keresné fel – ám hiába, hisz Attila épp Mátéval ünnepel. Gizella azonban nem hagyja annyiban – beszél Nórával, hátha ő tud valami bíztató információval szolgálni. Nóra egy mondvacsinált indokkal lerázza Gizellát, majd ismét ultimátumot ad Miklósnak: Ha nem önt tiszta vizet a pohárba nyilvánosan a régi cégtagok előtt, ő mindent elmond, Lászlónak is. Történetesen azt is, hogy Miklós volt az, aki megverette. Vajon mit tesz ezek után Miklós?

 

#Barátok közt#felix#berényi ágnes#berényi attila#illés máté#bözsi mama#novák laci

Címlapról ajánljuk