Barátok közt

Előző rész (2016. augusztus 15.)

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 15. 21:25

Hogyan fogadja Attila, hogy hónapok óta átverik? Máté úgy dönt, maga veszi kézbe a Stella-ügyet. Vajon hogy sikerül Krisztiánék betörése Félix házába? Sikerül Zsófi békülési kísérlete?

Miután László és Attila a Stella kiselefántjába rejtett mikrofonon keresztül véletlenül lehallgatta Miklós és Júlia beszélgetését, melyből kiderült, hogy a Berényi Kft. nem ment csődbe, Attila elújságolja a titkot Nórának, aki bevallja, hogy már tud róla. Nóra Júlia szerepét nem fedi fel az ügyben. Attila rájön, hogy Miklósék csúnyán átverték, és ráadásul ennek eredménye a jelenlegi, felvirágozni látszó víz-biznisz. Attila így magabiztosan, azonban meglepően nyugodtan áll Miklós elé, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. De vajon Attila valóban beletörődött az átverésbe?

 

Attila segítségével a kiselefánt − benne a mikrofonnal − visszakerül Lászlóhoz. Azonban a szemfüles Máté meglátja, hogy Attila elcseni a figurát, így a kisfiú visszaköveteli a Stellától kapott ajándékot. Miután László elmagyarázza Máténak, hogy a kiselefántnak fontos szerepe van Stella jövőjének alakulásában, a fellelkesült Máté kijelenti, hogy részt akar venni az „akcióban”. László arra kéri Mátét, bízza ezt az ügyet a felnőttekre, de a kisfiú úgy dönt, maga veszi kézbe a dolgokat, és elemeli a kiselefántot.

 

Miután Ágnes felkérte Rudit és Krisztiánt, hogy törjenek be Félix házába, és fotózzák le a helyet, Ágnes el is tervezi, hogyan biztosíthatja, hogy Félix ne legyen otthon: operajegyeket ajándékoz Emíliának, aki örömmel fogadja a spontán programlehetőséget Félixszel. Rudi és Krisztián el is végzi a munkát, azonban otthon derül ki, hogy Krisztián lenyúlta azt a festményt, amit Félix áron alul vett meg Ágnestől az alapítvány jótékonysági koktélpartiján.

 

Zsófi lelkesen fogadja Gizella meghívását az esti, Bözsinek szervezett bográcsozásra, mert biztos abban, hogy az ünnepség remek alkalom, hogy Tóbiással elássák a csatabárdot, és rendezzék a kapcsolatukat. Míg Zsófi lelkesen meséli a tervét Ádámnak, Tóbiást Kristófnak kell győzködnie, hogy menjen el az eseményre. Végül Tóbiás beleegyezik, és az esti parti jól is indul. Azonban nem telik bele sok idő, míg Zsófi és Tóbiás között újra kipattan egy veszekedés, aminek a végén az összegyűlt társaságból senki nem áll Zsófi mellé. Mit tesz Zsófi, amikor szembesül az iránta érzett ellenszenvvel?

 

#Barátok közt#berényi attila#illés máté#stella#bartha krisztián#felix#szentmihályi zsófi

Címlapról ajánljuk