Barátok közt

Előző rész (2016. március 01.)

rtl.hurtl.hu

2016. március 1. 20:25

Mit tesz Ágnes, ha Liza megmentésére irányuló terve máris akadályokba ütközik? Mi a fontosabb Gizella számára – a tartozása törlesztése vagy László? Mit kockáztat Ádám egy jó képért? Miért játszik össze Péter Ottóval?

Ágnes már nagyon várja, hogy Ottó megérkezzen Budapestre, de Ludwig hamar rájön, hogy Ágnesnek több terve is van a fiúval, mint csak Liza hazacsalása. Ágnes bevallja, hogy Ottót akarja feldobni a rendőrségen Liza helyett, és ebben Ludwig segítségét kéri. Miklós figyelmezteti Attilát, hogy a család kettészakadhat, ha az egyik fele Júliát akarja menteni, a másik meg Lizát. Ágnes lojalitását máris elvesztették, mert a nő becsapva érzi magát, amiért Péter a lánya ellen vallott. Ezt Ágnes maga is megerősíti Miklósnak. Később Ágnest feldúlja, hogy Ottót a megbeszéltek ellenére nem találta a repülőtéren.
 
Míg Gizella Lászlóra panaszkodik, addig László ugyanezt teszi Miklósnál, de a férfi kineveti Lászlót. Bözsi pedig rámutat, hogy csak igazán fontos problémák miatt érdemes veszekedni. Miután Gizella lelket önt a baba miatt aggódó Tóbiásba, Tóbiás viszonzásul bátorítja Gizellát, hogy higgyen magában és vezetői képességeiben. Gizella úgy dönt, megbeszéli Lászlóval a dolgot, és arra kéri Lászlót, hogy egyezzen bele, hogy Gizella vezesse a bisztrót. László megenyhül, és kibékülnek Gizellával.
 
Ádám fotózásra készül Lilivel, de a lányt a kelleténél erősebbre sminkelteti. Hanna ezt látva meglepődik, de igyekszik nem szólni. Később azonban, amikor félreérthető helyzetben találja Lilit és Ádámot, és kiderül, hogy még az ebédből is kihagyták, Hanna kifakad. Ádám azt akarja, hogy Hanna tartsa vissza Lilit, de mivel ő erre nem hajlandó, Ádám is távozással fenyegetőzik. Hanna továbbra is hajtatatlan, így Ádám kénytelen meghunyászkodni, és maradni.
 
Péter mindenkivel ellenséges, akiről azt feltételi, hogy cserbenhagyta Júliát. Miután több panasz is érkezik a viselkedésére, Attila megpróbál beszélni a fejével, de Péter egy fontos üzenetre hivatkozva Attilát is faképnél hagyja. Péter a reptérre hajt, ahol egy félreeső utcában felveszi Ottót, aki nem bízik Ágnesben, ezért inkább elkerülte őt. Miért jött mégis?

#Barátok közt#berényi ágnes#liza#mentés#akadály#terv#bokros gizella#törlesztés#novák lászló#bokros ádám#illés péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk