Barátok közt

Előző rész (2016.február 8.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 8. 20:25

Vajon mit tervez Miklós Ludwig ellen? Vajon hova utazik Gizella? Képes lesz Krisztián biztonságos helyet találni a hangfelvevőnek? Hogyan zárul Júlia és Máté búcsúkirándulása?

Miklós értesül róla, hogy Ludwig halálosan megfenyegette Nórát, ezért bosszút forral Ludwig ellen. Miután Ludwig tudtára adja, hogy ha Ludwig még egyszer Nóra közelébe merészkedik, kicsinálja, Attila elpanaszolja, hogy Júliát Róbert meggyilkolása miatt keresi a rendőrség, Ágnesből pedig később kibukik, hogy Ludwig korábban megerőszakolta. Miklós ezért ádáz tervvel áll elő, amiben számít testvérei segítségére.

Lászlót annyira felzaklatja, hogy Gizella képes volt eladni az esküvői ruhát, hogy elkeseredettségében rosszindulatú vádakkal illeti Gizellát. Gizella ezután a Rózsában folytatná az ivást, így egy rögtönzött ötlet segítségével eltávolítja Nikolt az irodából, hogy megdézsmálhassa a bisztró italkészletét. Miután azonban Gizella részegen repülőjegyet vásárol magának Lindához, László kiszúrja, hogy a jegy valójában nem Peruba, hanem Malajziába szól. 
Nikol Haller kérésére teszteli Krisztián és Fasírt pontosságát, majd Fasírt legnagyobb bánatára Krisztiánra osztja a másnapi nagy meló kulcsszerepét. Miután Krisztián lebukik Rudi előtt, hogy rögzítette a beszélgetésüket, mely során Rudi Aliz korholása miatt, sikertelenül próbált békülni Krisztiánnal, Krisztián új tervet eszel ki, és gond nélkül felveszi amint Nikol megfenyegeti őt a festékes raktárban.

Miközben Attila a szökésben lévő Júliáért aggódik, Júlia és Máté megkezdik utolsó közös kirándulásukat. Júlia arra kéri Mátét, hogy állítsa össze a bakancslistáját, majd sorra kezdik kipipálni róla a tételeket. Miután Júlia Attila hatására úgy látja, elérkezett a pillanat, telefonon értesíti a rendőrséget a hollétükről, majd szomorú búcsút vesz a családjától.


#Barátok közt#berényi miklós#schneider ludwig#terv#bosszú#utazás#bokros gizella#bartha krisztián#illés júlia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk