Barátok közt

Előző rész (2016. február 1.)

rtl.hurtl.hu

2016. február 1. 20:25

Hogyan reagál Zsolt Krisztián tervére? Mit kezd Ágnes az András halálával kapcsolatos információkkal? Hogy érinti Vilmost, hogy Tóbiás pénzt fogadott el a jógaórákért?

Rudi vádjai miatt Aliz félreérti, amikor Luca megköszöni Krisztiánnak, hogy kihalászta a karkötőjét a mosogatóból, és hősnek nevezi. Aliz megvádolja Krisztiánt azzal, hogy szexuálisan vonzódik Lucához. Nikol örömmel nyugtázza, hogy Krisztián és Aliz közt minden vonzalomnak vége, majd melót ajánl Krisztiánnak. Krisztián meglátogatja Zsoltot, hogy elújságolja, van egy terve, amivel ki tudja hozni őt a börtönből. Zsoltnak nem tetszik a terv és összeveszik öccsével. Idegességét cellatársán éli ki, akit leüt. Ezért fegyelemi zárkába kell vonulnia, ahová új látogató érkezik.
 
Nóra kiáll Miklós mellett a vádaskodó Ágnessel szemben, de Ágnes nem nyugszik. Júlia a család és a cég védelmében felajánlja, hogy megpróbál hatni Ágnesre, ám ehhez be kell avatnia Ágnest András halálának körülményeibe, ami aggasztani kezdi Attilát. Nóra időközben megnyugtatja Miklóst, hogy sem András, sem Róbert halálához nem köti Miklóst semmi, ám Miklós reakciója elbizonytalanítja Nórát.
 
Vilmos továbbra sem hajlandó megbocsátani Lászlónak azt, hogy miatta megsérült, és úgy érzi, Tóbiásban megértőbb barátra lelt. Gizella véletlenül szemtanúja lesz, amint László előre kifizeti Tóbiás jógaóráit és idegességében folytatja az ivást. Az együtt töltött idő hatására Vilmos és Tóbiás közt egyre szorosabbra fonódik a barátság. Tóbiásnak bűntudata lesz, amiért pénzt kért az idejéért, és mindent visszafizet Lászlónak. Gizella azonban részeg dühében számon kéri Vilmoson László pénzét.
 
#Barátok közt#terv#halál#információ#pénz#jógaóra#bartha zsolt#bartha krisztián#berényi ágnes#berényi andrás#vili bácsi#nagy tóbiás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk