Barátok közt

Előző rész (2016. január 27.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 27. 20:25

Rendeződhet még a viszony Péter és Hanna között a Renáta-ügy után? Vajon megérti Aliz Luca problémáját? Ágnes Nóra lakásában kutatva indítékot talál a gyilkosságra.

Péter ragaszkodik hozzá, hogy kölcsönadjon Renátának, de a lány először vonakodik elfogadni. Hanna szerint Renátának csak a pénz kell Pétertől, át fogja verni. Sikerült ezzel Pétert annyira elbizonytalanítani, hogy megbántja Renátát, de aztán bocsánatot kér. Péter számonkéri Hannát, hogy anyagiassá vált. Péter nem akarja az emberi kapcsolatait a pénz miatt elrontani, ahogy Hanna. Ezen összevitatkoznak és kölcsönösen megbántják egymást.
 
Luca vad külsővel állít haza. A családja elképed a smink és a színes hajtincsek láttán. Aliz nem érti, mi történhetett a szófogadó Lucával. Arra gyanakszik, talán megbolondította valami szerelem. Rudi készségesen vállalja, hogy kémkedik Luca után. De Luca rájön erre és kiakad az anyjára. Végül Luca Krisztiánnak bevallja, fáj neki, hogy Timi elment. Lecserélte őt Lizára és a menő svájci iskolára.
 
Nóra nyomtalan eltűnése feszültté teszi a Berényi családot. Ágnes Nórát vádolja Róbert megölésével és jelenteni akarja az eltűnést a rendőrségen. Miklós magánnyomozót fogad, aki kideríti, hogy Nóra Ciprusra utazott. Miklós összezavarodik, amikor ezt megtudja. Miért ment el Nóra egyedül a nászútjára? Ágnes és Júlia eközben László javaslatára megint körülnéznek Nóra lakásában. Ágnes azért kutakodik, hogy indítékot találjon, ami bizonyítja Nóra bűnösségét. Nem keres hiába. Olyan iratot talál, ami számára egyértelművé teszi, Nóra a pénzért ölt.
 
#Barátok közt#viszony#ügy#probléma#lakás#kutatás#indíték#gyilkosság#illés péter#holman hanna#fekete aliz#fekete luca#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk