Barátok közt

Következő rész (2016. január 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. január 11. 20:26

Milyen fizetséget kér Nikol a szívességért cserébe, amit Krisztiánnak tesz majd? Péter azt hiszi, Olívia randizni akar vele. Vajon mitől omlik össze Nóra?

Ádám elmeséli Gizellának, hogy hogyan szabotálta Péter új joghurtos üzletét, és megretten, hogy ezzel Hannának is árt. Gizella elintézi, hogy az elrontott joghurtokat Péter ne akarja leszállítani, és az üzlet megmeneküljön. Később, amikor Péter beszámol róla, mekkora sikert aratott, Ádám kezdi úgy érezni, mégiscsak hagyni kellett volna a szabotázst. Végül Ádámnak mégis sikerül érett módon viselkednie, és a jutalma Hanna csókja. Közben Péter bejelenti otthon, hogy itt az ideje, hogy kiköltözzön.
 
Ludwig tagadja a nyomozóknak, hogy ő bántotta volna a fiát, de Olívia megjegyzi, hogy Ludwignak nehéz a dühét kordában tartania. Később, amikor Ágnest hallgatják ki, az asszony nem vall a férje ellen. Nórához váratlanul beállít Petrik, és felajánlja a szolgálatait. Nóra úgy véli, nem lesz rá szüksége, de akkor megérkeznek a nyomozók, hogy őt is kihallgassák.
 
Miután Tóbiás emlékezteti Alizt, hogy lehet, hogy Rudi ölte meg Róbertet, Aliz kerülni kezdi a barátját. Rudi ezt elpanaszolja Krisztiánnak, aki beszél Aliz fejével, és, bár nem örül neki, hogy Alizt mással látja, újra kibékíti a szerelmeseket. Ahogy hazamegy, Krisztián legnagyobb meglepetésére Nikol várja a lakásban, mert hallotta, hogy Krisztián beszélni akar vele.
 
#Barátok közt#csere#randi#összeomlás#oravecz nikol#bartha krisztián#illés péter#balogh nóra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk