Barátok közt

Következő rész (2015. szeptember 9.)

rtl.hurtl.hu

2015. szeptember 8. 21:16

Belesétál Nikol Zsolt csapdájába? Ágnes véletlenül elárul egy titkot Lizának az apjáról. Mi lehet az? Mihez kezd Rita az életbiztosítási pénzzel?

Zsolt, miután szex közben összeesett, ragaszkodik ahhoz, hogy Nikol ne hívja a mentőket. Cserébe megígéri, hogy kiszáll a melóból. Ezek után a csapat azon ötletel, hogy ki ugorjon be Zsolt helyet. Végül Nikol vállalja magára a szerepet. Végül minden a terv szerint alakul: Krisztiánnak és Rudinak sikerül csapdába csalnia Nikolt és Fasírtot.
 
Ágnes elmondja Attilának, hogy azért sem szeretné, ha Liza zenei pályára lépne, mert az mindig a volt férjére, Liza igazi apjára emlékeztetné, aki szintén sok energiát ölt a zongorázásba, de végül soha nem lett belőle semmi. Attila azt tanácsolja Ágnesnek, hogy ezt mondja el Lizának. Ágnes nem akarja, hiszen Liza még mindig nem tudja, ki az igazi apja, de véletlenül kicsúszik a száján. Ágnes belátja, hogy a titkok előbb-utóbb felszínre kerülnek.
 
Hanna egyre közelebb kerül az anyjához, de Ádám még mindig gyanúsnak tartja a nőt. Nóra szerint a férje balesete is aggodalomra ad okot, ezért megkéri Ádámot, hogy kövesse Ritát. Vajon mit derít ki Ádám Ritáról?
#Barátok közt#csapda#titok#apa#életbiztosítás#bartha zsolt#berényi ágnes#holman rita#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk