Barátok közt

Következő rész (2015. augusztus 19.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 18. 21:16

Meddig tarthatja titokban Attila a testvérei előtt apjuk halálának körülményeit? Vajon bejön-e Gizellának a kártyajóslás?Nóra rosszat sejt Zsolttal kapcsolatban. Ágnes csapdát állít Róbertnek.

Júlia és Attila egy meghitt délutánt töltenek együtt. Kiderül Júlia számára, hogy Attila húsz évvel ezelőtt teljesítve apja kérését, hogy szabadítsa meg őt a fia a halálos betegség okozta fájdalomtól, túladagolta a morfiumát. Attila emiatt magát okolja apja haláláért. Júlia megnyugtatja, Attila azt tette, amit tennie kellett, és biztosítja a támogatásáról, hogy lezárhassa a múltat. De úgy érzi, Miklósnak és Ágnesnek erről nem kellene tudomást szereznie.
 
László eleinte nem hisz Gizella jósdájában, de miután látja az elégedett Zsófit és Tóbiást fizetni, támogatja Gizellát. A szórólapoknak köszönhetően, amikkel tele tűzdeli a környéket, betéved a boltba egy kártyajós szervezet elnöke, aki miután megtudja, hogy Gizellának se képzettsége, se tagsága a szövetségüknél nincs, megátkozza Gizellát. Most mi lesz?
 
Róbert és Nóra a közelgő esküvőjüket tervezgetik izgatottan. Nórát Krisztián tájékoztatja, hogy a lőtt sebbel kórházban fekvő Zsoltnak ügyvédre van szüksége. Nóra elvállalja Zsolt ügyét, de amikor meglátogatja a kórházban, rájön, hogy Zsolt történetével arról, hogy az utcán lőtte le egy ismeretlen, valami nem stimmel.
 
Zsoltot Ágnes is meglátogatja. Zsolt elmondja neki, hogy korábban Róbert pénzt kínált neki bizonyos információkért, amelyek azt bizonyítják, hogy Ágnesnek viszonya van Zsolttal. Ágnes – akinek korábban Róbert szerelmet hazudott, csak hogy ne derüljön ki, valójában miért juttatta börtönbe a saját apját – elhatározza, megpróbálja elcsábítani Róbertet, hogy így derítse ki, valójában miben mesterkedik a mostohafia. 
#Barátok közt#titok#halál#csapda#berényi attila#bokros gizi#balogh nóra#bartha zsolt#berényi ágnes#schneider róbert#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk