Barátok közt

Következő rész (2015. augusztus 04.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 3. 21:16

Hová költözik Mónika? Tóbiásnak viszonya van? Sikerül Péternek kibékülnie Hannával?

Mónika úgy dönt, hogy vidékre költözik, de nem Vilmossal, hanem Gézához és Kingához, és ebben Aliz is megerősíti, aki szerint Zsolt sosem lesz képes megváltozni. Közvetlenül indulás előtt azonban betoppan Korlay, aki még egy esélyt kér Mónikától. Mit válaszol neki Mónika?
 
Tóbiás lemarad Zsófi első nőgyógyászati vizsgálatáról, ami Zsófinak rosszul esik, de gyanakv óvá is teszi. Amikor Tóbiás otthon hagyja a mobilját, Zsófi átkutatja az üzeneteit, és arra jut, hogy Tóbiás találkozgat valakivel. Tóbiás azonban csak egy új, lehetséges üzletet tárgyalt valakivel, aki Fittlabor oktató-videókat szeretne készíteni Tóbiással. A feldúlt Zsófi azonban végig sem akarja hallgatni Tóbiást, és dühében megüti.
 
Miután Péter eltorlaszolta a kijáratot, és Ádám emiatt majdnem lekéste a tárgyalását az ösztöndíj-bizottsággal, Ádám a hátsó ajtón mégis elhagyja az épületet. Hanna és Júlia egymást hibáztatják Péter viselkedése miatt, és Júlia nem képes igazán letolni a fiát, mert tökéletesen megérti az érzéseit. Péter nem tud túllépni azon, hogy Hannát már nem érdekli, és minden erejével azon van, hogy megmutassa, ő is ér annyit, mint Ádám. Attilának azonban eszébe jut, hogy most, hogy Hanna és Péter már nincsenek kapcsolatban, Hanna tanúskodhat Péter ellen a bíróságon. Attila tanácsára Péter megpróbál kibékülni Hannával, de kiderül, hogy már elkésett: Hanna már be is jelentette a rendőrségen, hogy vallomást akar tenni Péter ellen. Vajon mit tesz most Péter?
#Barátok közt#költözés#viszony#békülés#kertész mónika#nagy tóbiás#illés péter#holman hanna#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk