Barátok közt

Előző rész (2015. július 21.)

rtl.hurtl.hu

2015. július 21. 21:15

Kitart-e Péter az Ádám elleni bosszúhadjáratában? Hogyan sikerül Nóra és Róbert kirándulása? Mi lesz Mónikával és a gyermekével? 

Aliz arra kéri Pétert, vegye le az internetről Ádám naplórészleteit, de Péter erre nem hajlandó. Közben Ágnes rájön, hogy Péter lopta el tőle Ádám noteszének a másolatát, amit elmond Attilának és Júliának is. Amíg Ádám és Hanna igyekeznek leszedetni a notesz lapjait a blogról, Hanna kideríti, hogy Péter töltötte fel az oldalakat. Megkéri, hogy vegye őket, aminek Péter végül eleget tesz.
 
Miközben Júlia bevallja Attilának, hogy elmesélte Miklósnak, mire készült Nóra, Róbert nemet mond Nóra házassági ajánlatára. Majd elmeséli, hogy egy magánnyomozó lefizetésére használta Nóra karkötőjének az árát, és azt is, hogy miatta van az apja börtönben. Addig nem mondhatott mást Nórának, amíg ezekkel a titkokkal Nóra nincs tisztában. Nóra biztosítja Róbertet, hogy megtartja a titkát, és hogy helyesen cselekedett. Ezután Róbert megkérdezi Nórát, még mindig össze akar-e házasodni.
 
Miklós segítséget hív, miután Mónikával bennragadtak a liftben, és Mónikánál beindult a szülés. Mónika családja is értesül a történtekről, és a lift ajtaján keresztül igyekeznek segíteni Mónikának és Miklósnak, mielőtt egy szerelő ki tudná őket szabadítani. A szülés közben Miklós rájön, hogy mennyire sokszor viselkedett önzően a saját családjával szemben is. Mire kiszabadulnak a liftből, Mónika babája megszületik, és Miklós úgy érzi, más ember lett. 


Milyen hatással volt Miklósra a baba születése? Kiderül, ha visszanézi az adást Most! 
#Barátok közt#bosszúhadjárat#kirándulás#gyermek#illés péter#bokros ádám#balogh nóra#schneider róbert#kertész mónika#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk