Barátok közt

Előző rész (2015. június 16.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 16. 21:15

Sikerül-e Gizellának kimagyaráznia az elszólását? Zsófi és Tóbiás újra előveszik egy régi tervüket. Júlia olyasmit mond, amit később maga is megbán.

Gizella igyekszik kimagyarázni magát Zsuzsa halálának megjóslásával kapcsolatban, de László nem hisz neki, és felzaklatva elrohan. Gizella bevallja Vilmosnak, hogy valami butaságot tett, miközben László elmeséli Nórának, amit Gizellától megtudott. Együtt keresik fel Vilmost, aki végre mindent őszintén elmesél nekik Zsuzsa egészségi állapotáról. Amikor Nóra megtudja, hogy Miklós már korábban is tudott Zsuzsa agytumorjáról, dühödten nekiesik a férfinak.

Tóbiás és Zsófi újra előveszik a régi tervüket, hogy ketten gyermeket vállaljanak. Zsófi felkeresi az orvosát is ez ügyben, és elmeséli Krisztiánnak, aki épp békülni szeretne vele, hogy mire készülnek. Krisztián kicsit csalódott, de úgy dönt, támogatja Zsófit. Később Zsófi arra ér haza az orvostól, hogy Tóbiás már el is kezdett vásárolni leendő közös gyermeküknek.

Aliz az esti könyvklubot Júlia segítségével megint a Berényi lakásban szervezi meg. Míg Júlia elküldi otthonról a férfiakat, Ágnes és Hanna is csatlakoznak a klubhoz. Aztán amikor összeül a könyvklub, az elolvasott könyv kapcsán kényes témákat kezdenek feszegetni. Ágnes arra kíváncsi, kit választanának a többiek, ha nem azzal a férfival lennének, akivel vannak. Aliz és Hanna zavarba jönnek, amikor kiderül, hasonló az ízlésük a férfiak terén. Júlia nem akar erre a kérdésre válaszolni, de végül kiböki, hogy talán Miklóst választaná. A nők nem tudják, de ezt Attila véletlenül meghallja.
 

Mit tesz Attila? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!
#Barátok közt#terv#elszólás#bokros gizi#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#illés júlia#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk