Barátok közt

Előző rész (2015. június 11.)

rtl.hurtl.hu

2015. június 11. 21:15

Kiderül-e Róbert titka? Aliz meglepetése felemásra sikerül. Miklós a maga módján biztosítja Júlia tervét.

Mivel fél, hogy lebukhat azzal, hogy ő maga juttatta börtönbe az apját, Róbert egyre jobban érdeklődik Nóra kutató munkája iránt. Mielőtt Nóra gyanút foghatna, Róbert Ágnesre akarja terelni a gyanút. Megkérik, hogy finanszírozza a nyomozást, de Ágnes határozottan nemet mond. Ezek után Nóra is úgy gondolja, hogy ő lehetett a feljelentő. Róbert terve sínen van.

Aliz nem tudja, mit vegyen Ádámnak a szülinapjára, ezért kétségbeesetten kér segítséget mindenkitől. Végül Péter segít neki az ajándékában: bújjon elő egy nagy tortából! Amíg a meglepetést szervezik, Ádám talál egy brosst a retro holmik dobozaiban. Mivel hasonlít az elhunyt anyja régi brossára, Ádám azonnal ki akarja deríteni, honnan került ez a ház pincéjébe. Hannával elmennek Vilmoshoz kérdezősködni. Mikor Aliz előkerül a tortából, már nem találja Ádámot a buliban.
 
Miután egy cég érdeklődést mutatott a szigetelési technológia iránt, Júlia lázas készülődésbe kezd. Közben Miklós, a cégvezetővel történt megállapodásuk szerint kenőpénzt küld neki egy bonbonos dobozban. Úgy adódik, hogy Júlia kinyitja a dobozt, és véletlenül megtalálja benne a pénzt.

Vajon mit tesz Júlia? Kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!
#Barátok közt#titok#schneider róbert#meglepetés#fekete aliz#terv#berényi miklós#illés júlia#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk