Barátok közt

Előző rész (2015. május 21.)

rtl.hurtl.hu

2015. május 21. 22:10

Megszerzi-e Krisztián Zsófit? Ádám elszámolja magát. Ki zaklatja Nórát?

Miután Krisztián falhoz nyomta Rudit, hogy szálljon le Zsófiról, Rudi alig bírja lecsillapítani Krisztiánt. Zsófinak is feltűnik a két fiú kakaskodása. Rudi megérti, hogy Krisztiánnak még mindig kell Zsófi, ezért két hetet ad neki felszedni őt. Utána Rudi fog próbálkozni Zsófinál. Krisztián első körben felsül Zsófinál, de később már Tóbiástól kér segítséget. Vajon összejön Krisztiánnak a hódítás?
 
Tóbiás értesül arról, hogy Zsófi hamarosan 30 éves lesz. Mivel Ádámmal majdnem egyszerre születtek, elhatározzák, hogy együtt tartják a szülinapjukat. A buli szervezése közben felvetődik, hogy tartsanak tematikus bulit arról az évről, amiben születtek. A tervezgetés közben Ádám rádöbben, hogy mivel ő nem 1985-ben, hanem 1984-ben született, ő már betöltötte a harmincat.


 
Nóra egyre feszültebb az ismeretlen telefonhívások miatt. Most már sms-eket is kap, amik arról árulkodnak, hogy a küldő folyamatosan figyeli őt. Nóra egy virágcsokrot talál az ajtaja előtt. Ahogy az ismeretlen után ered Róberttel, kiderül, hogy az a liftben rejtőzött el. A földszintre érve a liftből Miklós lép ki.
 

Vajon ő az ismeretlen zaklató? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!
#Barátok közt#terv#bartha krisztián#szentmihályi zsófi#balogh nóra#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk