Barátok közt

Következő rész (2015. május 14.)

rtl.hurtl.hu

2015. május 13. 22:11

Mihez kezd most Krisztián az életével? Hannának meggyűlik a baja a legutóbbi interjúalanyával. Hazatérhet-e végre Attila?

Krisztián próbál érvelni, de Zsófi nem hajlandó meggondolni magát Krisztián kirúgásával kapcsolatban. Rudi elkeseredik, amikor megtudja, hogy a fogadásukat Krisztián nyerte, mert őt megcsókolta a kiválasztott lány. Zsolt felajánl egy pincéri állást Krisztiánnak, amit az el is fogad. Közben a Fittlaborban azt kezdik suttogni Krisztián tanítványai, hogy a férfi átment a konkurenciához, ezért végül Zsófi megkéri Krisztiánt, menjen vissza dolgozni. Rudi úgy véli, ezt azért tette Zsófi, mert tetszik neki Krisztián.


 
Hanna megírja az interjút a körhintás lánnyal, de a lány kötözködni kezd Hannával, és végül nem engedélyezi a cikk megjelenését. Hanna Ádámtól kér segítséget, hátha a férfinek sikerül az interjúalanyt jobb belátásra bírnia. A körhintás lány azt kéri Ádámtól, hogy csókolja meg, és akkor engedi az interjú megjelenését, de erre Ádám Aliz miatt képtelen, és ezt közli Hannával is.


 
Nóra és Miklós megtalálják az üzlet tulajdonosát, aminek a kirakata lehet, hogy visszatükrözte a cserbenhagyást, amivel Attilát vádolják. Miklós eljuttatja a biztonsági kamera felvételét a rendőröknek, ami teljes mértékben tisztázza Attilát, és a férfi hazajöhet végre. Júlia boldog, de Attila dühös rá, mert úgy véli, Júlia feltételezte róla, hogy ő gázolt valakit halálra. Később Miklós Vazul elgázolására célozva Ágnes előtt azt mondja Attilának, hogy nem ez lett volna az első eset, hogy vér tapad Attila kezéhez. Ágnes tudni akarja, mit értett Miklós ez alatt. Mit mondanak neki?

#Barátok közt#hazatérés#tervek#interjú#bartha krisztián#holman hanna#berényi attila#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk