Barátok közt

Előző rész (2012. október 29.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 29. 20:20

Vajon terhes-e Zsófi? Kinga döbbenetes felfedezést tesz. Vajon kibékül-e végre Attila és Miklós?

Amíg Miklós rábeszéli Zsófit, hogy azonnal csinálja meg a terhességi tesztet, András elárulja Júliának, hogy Zsófi valószínűleg terhes. Zsófi megcsinálja a tesztet, és legnagyobb megkönnyebbülésére az eredmény negatív. Közben Júliától a terhesség híre eljut Nórához, aki – amikor hallja, hogy Zsolt és László a kolbászok miatt veszekszenek – elejti azt a megjegyzést, hogy nem tudja, hogy fog Zsolt egy babáról gondoskodni, amikor ő maga is gyerek. Az izgatott Zsolt egyből Zsófihoz rohan, hogy megtudja mi újság, de Zsófi lehűti: nem terhes.

Géza, aki nem akarja, hogy a járőr megtalálja a drogot, kiszálláskor „rátukmálja” a táskát Kingára, aki habár nem érti, mi a helyzet, belemegy a játékba. Otthon viszont a kíváncsiság nem hagyja nyugodni, és belenéz a táskába. Először nem talál semmit, de aztán előkerül a drog. Mikor Géza haza érkezik, Kinga nekitámad. Hogy a francba süllyedhetett Géza olyan mélyre, hogy droggal kereskedjen? Teljesen elment az esze? Géza azt mondja, hogy nem akar visszamenni a börtönbe, és arra kéri Kingát, hogy tartsa a száját.

Nóra egyre idegesebben nézi, amint Attila és Miklós folytatják a kakaskodást egymással. Attila később megtudja, hogy este lesz egy céges parti, de ő nem lett meghívva. András megnyugtatja, hogy Miklós vagy Zsófi csak elfelejtette odaadni neki a meghívót, és biztosítja arról, hogy Attila természetesen meg van hívva. Attila azonban ismeri Miklóst, és nem veszi be, hogy Miklós csak feledékeny. Konfrontálja Miklóst, és egy újabb szóváltás alakul ki köztük, ami nagyon elkeseríti Timit. Nórának is elege van az állandó viszályból, és megkéri Attilát, hogy béküljön ki Miklóssal. Attila kötélnek áll, de amikor elmegy Miklóshoz elásni a csatabárdot, Miklós kijelenti, hogy ha Attila még egyszer megbántja Nórát, megöli.

Címlapról ajánljuk