Barátok közt

Előző rész (2012. október 24.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 24. 21:20

Hanna két tűz közé kerül. Claudia újra csalódást okoz Hannának. Mire készül Olívia?

Hanna és Linda hiába csitítják Balázst és Pétert, a fiúk komolyan összevesznek az ellopott üzleti ötleten. Miklós remeknek találja Balázs üzleti tervét és büszke a fiára. „Munkaterápiával” akarja összebékíteni Pétert és Balázst, és a szavai végre elgondolkodtatják Pétert. Hanna bátorító szavainak hatására Péter elhatározza, hogy küzdeni és nyerni fog Balázzsal szemben. Ő csinálja meg előbb a mobil alkalmazást, és ehhez Hanna anyagi segítségét kéri.

Zsófi továbbra is leplezi Miklóssal kapcsolatos titkát Claudia előtt, de hogy leszerelje a nagynénjét, elmeséli, hogy a tudomására jutott, hogy Rita férjhez ment egy szállodatulajdonos milliomoshoz Thaiföldön. Claudia őrlődik magában, hogy ezt elmondja-e Hannának, majd úgy dönt, Hannának joga van tudni az anyjáról. Hanna Claudia ellen fordul, és azzal vádolja, hogy örömét leli abban, ha Ritát pocskondiázhatja. Később Claudia meg akarja tudni, kitől tudott Zsófi Ritáról, és legnagyobb döbbenetére Miklós bevallja, hogy ő volt a hír forrása. Claudia Miklósra támad, mert gyanítja, hogy Miklós valamivel sakkban tartja Zsófit.

Aliz aggódik Gézáért, és mindketten remélik, hogy Gézának már nem kell sokáig a drogügyleteit folytatnia. Másnap Luca Alizzal és Olíviával kekszet süt, de néhány darabot kivéve mindegyik eltűnik. Luca nyomozósdit játszik, és Olívia segítségével rájön, hogy csak az anyja lehetett a tettes. Olívia megtudja, hogy Géza pár nap múlva fontos ügyet fog intézni, és erről le is adja a drótot valakinek.

Címlapról ajánljuk