Barátok közt

Előző rész (2012. október 15.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 15. 21:20

Attila nem várt helyről kap tanácsot Nórával kapcsolatban. Vajon mi Olívia igazi szándéka Szabival? Linda akaratán kívül nagyon megbántja Gizellát.

Nóra azt válaszolja Attilának, hogy még időre van szüksége átgondolni, hogy vissza akar-e hozzá menni. Később Nóra egyre jobban kiakasztja Lászlót azzal, hogy úgy „dumcsizik” vele, mint egy barátnővel, és nem hagyja békében tévézni. Ezt László elpanaszolja Miklósnak, és Miklós egyben azt is megtudja, hogy gond van Attila és Nóra közt. Miklós ezt ki akarja használni, és odaküldi Nórához Timit, azzal a szándékkal, hogy a lányuk emlékeztesse Nórát arra, hogy Timi és Miklós mennyire szeretik. Miközben Nóra arról panaszkodik Claudiának, hogy nincs se pasija, se munkája, Júlia és Attila arról beszélgetnek, hogy néha jót tesz az eltávolodás. Később Attila váratlan jó tanácsot kap egy női magazinból, és megkérdi Nórát, hogy elmenne-e vele Párizsba.

Olíviát Szabi családja játékos inkvizíciónak veti alá, de Olívia nem bánja. Megígéri Szabinak, hogy visszajön vacsorára. Szabi megkéri Alizt, hogy menjenek el Lucával este otthonról, hogy kettesben maradhasson a lánnyal, de Aliz nem hajlandó. Szabi elkezd lázasan szilvás gombócot gyártani Olíviának, és elküldi Lucát a kávéházba, hogy legalább egy kicsit együtt lehessen Olíviával. Olívia megérkezik és Szabival nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Olívia tejfölt kér Szabitól a gombóchoz, de mivel nincs otthon tejföl, Szabi leugrik a kisboltba. Olívia kihasználja ezt, és elkezd kutatni a lakásban. Nem veszi észre, hogy Luca közben hazajött, és döbbenten megkérdi, mit csinál Olívia.

Gizella kiköltözik Vilmostól, és tortát süt Lindának a születésnapjára. Linda közben egy fantasztikus ajándékot kap Zsolttól és Zsófitól: egy aranyláncot, gyémántokkal kirakott medállal. Mikor Gizella meglátja, rosszul érzi magát, hogy ő nem tud „rendes” ajándékot venni a lányának. Kér fizetési előleget Lászlótól, majd vesz két koncertjegyet, azzal a szándékkal, hogy egy igazi anya-lánya élményben legyen részük. Ám amikor átadja a jegyeket Lindának, Linda egyből arról kezd lelkendezni, hogy Hanna mennyire fog örülni. Gizella nagyon megbántódik, és bánatában elkezd inni. Linda közben megtudja Lászlótól, hogy mi volt Gizella szándéka, ám amikor elmegy Gizellához bocsánatot kérni, Gizella részegen önző kis dögnek nevezi, aki csak magára gondol.

Címlapról ajánljuk