Barátok közt

Előző rész (2012. október 12.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 12. 21:20

Szabi megint elszúrja? Géza csillaga gyorsan emelkedik. Van még remény Nóra és Attila számára?

Ádám azt mondja Szabinak, hogy szerinte Olívia a lányokat szereti. Szabi elbizonytalanodik. Fél, hogy Olívia csak barátkozni akar vele, de aztán úgy tűnik, jól alakulnak a dolgok. Olívia közben rájön, hogy Szabi leszbikusnak hiszi. Szabi attól tart, megint elszúrta, később azonban beállít hozzá Olívia. Linda és Péter a közös szülinapi bulijukat tervezik. Claudia nem engedi Hannának, hogy az ő lakásában legyen a buli, Péter azonban ráveszi Claudiát, hogy belemenjen.

Nándor több pénzt ígér Gézának, és Gézára bízza Zsolt lerendezését. Zsolt tovább kérdezősködik Géza dolgai felől, Aliz pedig elmondja Gézának, hogy Zsolt őt is faggatta. Géza számon kéri Zsoltot, aki viszont rákérdez, hogy Géza lenyúlta-e tőle a drogbizniszt. Zsolt fenyegetni kezdi Gézát, de Géza visszatámad. Azt mondja, ha Zsolt feldobja őt, Zsolt is rajtaveszít. Géza azt ígéri Aliznak, hogy ha minden jól megy, letehetik a foglalót a lakásra.

Alex bejelenti Júliának, hogy elutazik. Júlia látja, hogy Nóra még mindig szereti Attilát. Nóra segítőkészsége ráadásul bűntudatot ébreszt Júliában. Júlia ezért szándékosan konfrontálódik Attilával, és azt hazudja neki, hogy sohasem szerette. Júlia úgy érzi, ezt kell tennie, de közben majd megszakad a szíve. Miklósnak sikerül jobb kedvre derítenie Nórát. Később Attila arra kéri Nórát, próbálják meg újra.

Címlapról ajánljuk