Barátok közt

Szabira rátalál a szerelem?

rtl.hurtl.hu

2012. október 11. 21:20

Csalódás, csalódás hátán. Talán mondhatjuk, Szabi nem túl szerencsés a szerelemben, de a reményt nem adja fel.

Szabi egy helyes, jó stílusú fiú, akár a Mátyás király tér sármőre is lehetne, de az élet nem ezt a sorsot szánta neki. A szerelemben újabb és újabb csalódások érik, egyik rossz kapcsolatát egy újabb rossz követi. Pedig nincs benne rosszindulat, mindenkivel kedves, figyelmes a lányokkal, de a boldogság valahogy mindig elkerüli.

Ha belegondolunk mi volt Vandánál és Kingánál, mind a két lánynál mindent beleadott, a végén mégis ő húzta a rövidebbet. Ennyi csalódás után már tényleg ráférne, hogy betoppanjon az a lány az életébe, aki feltételek nélkül és önzetlenül szereti.

Talán ez a lány lesz Olívai? De ki is az az Olívai?

Linda születésnapját ünnepelte a Rózsa kávézóban. Szabi segített Péternek megzenésíteni a Lindának írt versét, ekkor bukkant fel Olívia. Összeismerkedett Szabival és megbeszéltek egy későbbi találkozót.

Hogy ki ez a lány és mit csinált a Rózsa kávézóban azt nem tudjuk. Lehet okkal ült be pont oda kávézni, de az is megeshet, hogy Ámor keze van a dologban. Idővel biztos erre is fény derül, hiszen a Mátyás király téren nincsenek véletlenek. Addig azonban örüljünk és drukkoljunk Szabinak, hátha megtalálja a szerelmet.

Címlapról ajánljuk