Barátok közt

Előző rész (2012. október 10.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 10. 21:20

Alex meglepi Júliát. Miklósnak van egy fontos bejelentése. Gizella másnál keres vigaszt Vilmos elutasítása miatt.

Miután Alex azt mondja Júliának, hogy rossz anya, Júlia elpanaszolja ezt Attilának, aki megnyugtatja, ez nem igaz. Közben Alex elmondja Péternek, hogy azt tervezi, Pesten marad, hogy több időt tudjon eltölteni vele és Mátéval. Péter örül ennek. Alex megemlíti, Péter rosszul tudta, hogy Júlia vonzódik hozzá. Később András megtudja, hogy Alex Kinga lakásába költözik. Reklamál Júliának, de ő azt mondja, ha Alex látni akarja a gyerekeit, ő nem állhat az útjába. Alex lenyűgözi Ádámot, amikor mesél az életéről. Kinga nehezményezi, hogy Ádám nem kérdezte meg tőle, Alex beköltözhet-e. Közben Júlia kiönti a szívét Nórának, és felhívja a figyelmét arra, hogy legyen óvatos Alexszel.

Zsófi tagadja, hogy bármi is történt volna Miklóssal, és inkább Zsoltot kezdi támadni. Később Miklós bejelenti, Zsófi segítségével jó esélyük van a tender megnyerésére. Amikor András látja, hogy bánik Miklós Zsófival, figyelmezteti, legyen kedvesebb, mert Zsófi fel fog mondani. Közben Zsolt elmondja Kingának, hogy vitatkozott Zsófival, aki végül felülkerekedett a vitában. Kinga később megbeszéli Zsófival ezt a konfliktust. Miklós szeretne közgyűlést tartani, de Nóra nem tud menni, ezért Miklós László lakásában rendezi meg. Miklós bejelenti, van egy nagy tender, aminek a megnyerésére jó esélyük van, és azt is bejelenti, hogy az új cég neve Berényi Fivérek lesz.

Gizella áthívja Lindát vacsorázni. A vacsoránál Linda és Péter végighallgatja, ahogy Vilmos és Gizella veszekednek. Linda megkérdezi az anyját, minden rendben van-e Gizella és Vilmos között, és Gizella biztosítja arról, hogy nincs ok az aggodalomra. Később Gizella megpróbálja elcsábítani Vilmost, de ő elutasítja. Amikor Aliz lelkesedni kezd, hogy Géza mennyire szereti, Gizella sírásba tör ki. Ezután Aliz megkérdezi Vilmostól, miért sírt Gizella. Amikor Alex a boltban vásárol, Gizella megkérdezi, nem akar-e megosztani vele egy üveg italt. Később Vilmos elmegy meglátogatni Gizellát a boltban, de zárva találja. Bent a spicces Gizella és Alex csókolóznak.

Címlapról ajánljuk