Barátok közt

Előző rész (2012. október 09.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 9. 21:20

Géza kissé szokatlan módon kötelezi el magát Aliz mellett. Alex nagy bejelentést tesz. Zsófi úgy dönt, ezentúl ő lesz a titkárnők gyöngye.

Szabi megerősíti Gézának, hogy Aliz azt várta tőle, hogy megkérje a kezét. Később Géza beszél Vilmossal, és elmondja neki, hogy habár szereti Alizt, tart a kötöttségektől és nem akar nősülni. Nóra azt tanácsolja Aliznak, hogy ha ő és Géza igazán szertik egymást, nem szükséges a papír meg a gyűrű. Aliz elfogadja, hogy Nórának igaza van, és jól esik neki, amikor Vilmos arról biztosítja Alizt, hogy habár Géza fél elkötelezni magát, nagyon szereti őt. Mikor Géza betér hozzá a kisboltba, Aliz - aki nem akarja elriasztani Gézát - arról biztosítja, hogy hülye volt, amikor azt gondolta, hogy Géza megkéri a kezét, és hogy felejtsék el ezt a házasságosdit. Ekkor azonban Géza megmutatja neki, hogy ő hogyan képzeli az elkötelezettséget: rátetováltatta a mellkasára, hogy Aliz.

Júlia megpróbálja meggyőzni a féltékeny Attilát, hogy nem történt közte és Alex közt semmi, majd megtudja Alextől, hogy azért próbálta megcsókolni, mert Péter azt mondta neki, hogy Júlia úgy néz rá, mint akinek nem lenne ellenére a dolog. Júlia leszúrja Pétert, hogy hogyan mondhat ilyen sületlenséget. Hisz semmi köze sincs Alexhez! Később Júlia arra biztatja Attilát, hogy menjen vissza Nórához, mert ő biztosan Andrással marad. Eközben Alex próbálja elkápráztatni Mátét, amit András egyre nagyobb ellenszenvvel figyel. Júlia és András azt remélik, hogy Alex hamar elmegy, de Alex másként dönt. Bejelenti, hogy szerez állást és szállást és Budapesten marad a gyerekei miatt.

Mikor Zsófi megvédi Zsoltot Miklós támadása ellen, Zsolt kiakad, mondván, hogy nincs szüksége védelmezőre. Kinga azt mondja Zsófinak, hogy a férfiak szeretnek irányítani - ha a nő ezt el tudja hitetni velük, nyert ügye van. Zsófi úgy dönt, hogy ezt a taktikát veti be Miklósnál, és mostantól a titkárnők gyöngye lesz. Sikeresen kivitelezi, hogy határidő előtt lefénymásoljon egy tendert több példányban, és eljuttassa a postára. Habár Miklós egy kicsit gyanakszik Zsófi újdonsült lelkesedése miatt, közli Zsolttal, hogy Zsófinak köszönheti, hogy nem megy el a rendőrségre Zsolt viselt dolgai miatt. Később, Zsófi ereiben megfagy a vér, amikor Zsolt bejelenti, hogy tudja, mit csinált Zsófi, és hogy Miklós meg fog fizetni érte!

Címlapról ajánljuk