Barátok közt

Magdi anyus szelleme a végsőkig küzd?

rtl.hurtl.hu

2011. január 26. 5:00

Nem bírja nézni Magdi anyus fia, Géza és Kinga szerelmi légyottjait…

Nem nyugodhat békében Magdi anyus szelleme, ezért visszajött rendet rakni. Hetek óta kísért a Mátyás király téren, hogy célját elérje, Géza és Kinga ismét egy párt alkosson.

A fiatalok azonban nem adják olyan könnyen magukat. Magdi anyus egyszer már megjelent Gézának és Kingának, hogy nyomatékosítsa akaratát, ám a fiatalok fittyet hánytak rá és tovább randevúztak legújabb jelöltjeikkel.

Magdi anyus azonban nagyon eltökélt és ismét meglátogatta a fiatalokat, mert Géza újra felvette a kapcsolatot Almával, és megbeszéltek egy találkozót. A találkozó azonban balul sült el. Mikor csókolózni kezdtek, újra megjelent Magdi anyus szelleme, és megakadályozta, hogy Géza lefeküdjön a lánnyal.

De Kinga és Szabi kapcsolatát se nézi jó szemmel. Mikor a fiatalok a mozi helyett otthon maradtak, és ágyba akartak bújni egymással, összedőlt alattuk az ágy. Majd Magdi anyus megkérte Kingát, hogy menjen vissza Gézához, a lány azonban ügyet se vetett rá.

Vajon sikerül Magdi anyus terve? A fiatalok újra egymásra találnak? Vagy Géza és Kinga kapcsolata már csak a múlt, a boldogságot pedig más-más oldalán lelik meg?
Tartsanak velünk minden hétköznap este és kiderül!

Címlapról ajánljuk